Ansvarsfraskrivelse og ophavsret

Ansvarsfraskrivelse og ophavsret

Ansvarsfraskrivelse
Q-Park Danmark A/S påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af det publicerede materiale på dette website eller tredjemands brug heraf, hvad enten dette skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i materialet eller andre årsager.

Q-Park Danmark A/S bestræber sig på at sikre, at de informationer, der står på dette website, er korrekte. Men der gives ingen direkte eller indirekte garanti for informationernes korrekthed, og Q-Park påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler. Oplysninger på denne hjemmeside kan derfor indeholde unøjagtigheder eller trykfejl. Informationer på dette website er hverken et tilbud eller en kontrakt. Pris og udbud af informationer kan ændres af Q-Park uden varsel.

Q-Park påtager sig intet ansvar for indholdet på eksterne hjemmesider, der linkes til fra denne hjemmeside. Eksterne links er en valgfri service til brugerne, hvorfor Q-Park ikke garanterer direkte eller indirekte for eksterne hjemmesiders indhold.

 

Ophavsret
Q-Park Danmark A/S har retten til domænet www.q-park.dk og ophavsretten til indholdet herpå i henhold til ophavsretsloven, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i konkrete tilfælde. Ophavsretten til indholdet omfatter alt materiale, der er publiceret på webstedet, uanset om materialet efterfølgende er slettet eller ændret.

Billeder, logo m.v. fra websitet må ikke kopieres eller anvendes i anden sammenhæng, uden at tilladelse fra Q-Park er indhentet. Tekstmæssigt materiale fra websitet kan kopieres såvel elektronisk som i papirform – forudsat at Q-Park udtrykkeligt anføres som kilde. Det er ikke tilladt at ændre eller forvanske materialets indhold.

Det er tilladt at oprette links til webstedet efter forudgående aftale med Q-Park, forudsat at der linkes direkte til Q-Parks adresse, hvor hele Q-Parks web-miljø er bibeholdt. Q-Park kan ikke stilles til ansvar for konsekvenserne af nogen fejl eller ændringer på denne website.

Find parkering

Find parkering

By:
Søg >