KKR er ny ejer af Q-Park-koncernen

Det globale investeringsfirma KKR har opkøbt alle i aktier i den hollandske koncern Q-Park, herunder det danske datterselskab Q-Park Operations Denmark A/S.

Q-Parks danske ledelse hilser de nye ejere velkommen. ”Det er glædeligt, fordi KKR allerede med sit ejerskab af det store spanske parkeringsselskab Saba har indgående kendskab til vores branche”, siger direktør i Q-Park Operations Denmark Alex Pedersen.

 
Godt match på stærke værdier
Derudover glæder Alex Pedersen sig over, at KKR er en organisation, der ligesom Q-Park koncernen er styret af stærke værdier. ”Q-Parks forretning er drevet af kvalitet, samarbejde og fokus på vores kunder og på de resultater, som vi skaber for både vores kunder og ejere”, siger Alex Pedersen.
 
”KKR er en verdensomspændende og meget succesfuld virksomhed med nogle kerneværdier, som på mange måder er identiske med de værdier, som har gjort Q-Park-koncernen til en succes. Det tegner meget positivt for vores virksomheds videre udvikling”.
 
Styrkede muligheder for udvikling
”KKR anerkender det stærke brand og den særlige kvalitet, som Q-Park står for, og ønsker at fortsætte den positive udvikling, som vi gennemgår. Ejerskabet vil styrke Q-Park, og gøre det muligt for os at øge vores aktiviteter og udvikle virksomheden endnu mere”, slutter Alex Pedersen.
 
Ejerskabet af Q-Park-koncernen overgår formelt til KKR i løbet af efteråret 2017.
 
 
Mere information om KKR kan findes på www.kkr.com



Seneste nyheder

  • Sommertid 2024
    | Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten
    Læs mere
  • Nu falder sneen!
    | De fleste af os går nok og håber lidt på en hvid jul, selvom det hvide tæppe af sne ofte giver lidt udfordringer i trafikken. Og hvordan er det nu med reglerne for parkering i snevejr?
    Læs mere
  • Husk p-skiven på søndag!
    | Efter sommerens slutspurt har efteråret endeligt taget over, og allerede på søndag sætter vi urene tilbage igen. Det er starten på sæsonen for p-skiver og ure, der ikke helt stemmer. 
    Læs mere
arrow