KKR, ny ejer af Q-Park-koncernen
onsdag, 19 juli 2017


Det globale investeringsfirma KKR har opkøbt alle i aktier i den hollandske koncern Q-Park, herunder det danske datterselskab Q-Park Operations Denmark A/S.

 

Q-Parks danske ledelse hilser de nye ejere velkommen. ”Det er glædeligt, fordi KKR allerede med sit ejerskab af det store spanske parkeringsselskab Saba har indgående kendskab til vores branche”, siger direktør i Q-Park Operations Denmark Alex Pedersen.

 

Godt match på stærke værdier

Derudover glæder Alex Pedersen sig over, at KKR er en organisation, der ligesom Q-Park koncernen er styret af stærke værdier. ”Q-Parks forretning er drevet af kvalitet, samarbejde og fokus på vores kunder og på de resultater, som vi skaber for både vores kunder og ejere”, siger Alex Pedersen.

 

”KKR er en verdensomspændende og meget succesfuld virksomhed med nogle kerneværdier, som på mange måder er identiske med de værdier, som har gjort Q-Park-koncernen til en succes. Det tegner meget positivt for vores virksomheds videre udvikling”.

 

Styrkede muligheder for udvikling

”KKR anerkender det stærke brand og den særlige kvalitet, som Q-Park står for, og ønsker at fortsætte den positive udvikling, som vi gennemgår. Ejerskabet vil styrke Q-Park, og gøre det muligt for os at øge vores aktiviteter og udvikle virksomheden endnu mere”, slutter Alex Pedersen.

 

Ejerskabet af Q-Park-koncernen overgår formelt til KKR i løbet af efteråret 2017.

 

 

Quality in parking

Q-Park er et af de førende, private parkeringsselskaber i Europa. Vores kontorer i Holland, Tyskland, Belgien, Storbritannien, Frankrig, Irland, Danmark, Sverige, Norge og Finland tilbyder flere end 800.000 sikre, rene og veldrevne parkeringspladser på tværs af Europa.

 

I Danmark har Q-Park drevet åbne p-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder siden 2005 og administrerer i dag ca. 65.000 parkeringspladser og beskæftiger omkring 150 medarbejdere.

 

Find mere information om Q-Park i Danmark på www.q-park.dk

 

Q-Park er et hollandsk selskab, og koncernens hovedkontor ligger i Maastricht, Holland. Information om Q-Parks ejerforhold, nøgletal, CSR-politik m.v. kan findes på vores corporate website www.q-park.com

 

Mere information om KKR kan findes på www.kkr.com

 
 
Find parkering

Find parkering

By:
Søg >