Q-Park - Din kvalitetspartner

Q-Park - Din kvalitetspartner

Under mottoet "Quality in Parking", administrerer Q-Park mere end 55.000 private parkeringspladser i Danmark. Parkering er vores kerneforretning, men vi ser ikke parkering som et mål i sig selv - parkering er en del af mobilitetskæden. Det handler jo ikke om at få bilisterne til at parkere, men om at få dem frem til deres destinationer.

 

Vi vil gerne være det foretrukne parkeringsselskab på markedet, og vi tror på, at vi bliver det ved at levere kvalitet og god service i alle aspekter af vores forretning. Både du og dine kunder kan få glæde af dette, når du vælger Q-Park som partner! Og det er uanset, om du leder efter en kontraktpartner til at drive dit P-areal, eller om du leder efter en kommerciel partner, der kan tilbyde dine kunder gode parkeringsforhold.

 

Læs mere om samarbejdsmulighederne herunder, eller kontakt os for nærmere information om, hvad vi kan tilbyde dig og dine kunder!

 

Kontakt os >

Privat parkering!

Mange private P-arealer misbruges af uvedkommende, og manglen på ledige pladser skaber stor frustration for de retmæssige brugere. Har du også problemer på dit P-areal, kan vi hjælpe dig med at komme problemerne til livs.

 

Parkeringsopsyn >

Hvad kan vi gøre for din forretning?

Hos Q-Park indgår vi gerne kommercielle partnerskaber med andre seriøse varemærker. Idéen er, at vi i fællesskab kan tilføre hinandens forretning mer-værdi.

 

 

Kommercielle partnerskaber >

PARKERING

Leder du efter parkering til dine gæster, kunder eller ansatte, kan du finde dette under parkering.

 

 

 

Parkering >

Reklamemuligheder

Med flere millioner besøgende hvert år, er

Q-Park´s P-anlæg et oplagt sted at nå mange forskellige målgrupper.

 

  

Læs mere >

Find parkering

Find parkering

By:
Søg >