Betalingsparkering

Betalingsparkering

Når du tager betaling for at lade bilister benytte dit P-areal, skal forholdene være i orden. Det er de altid, når du lader Q-Park stå for driften!

 

Parkeringshuse, parkeringskældre og udendørs P-pladser... Der findes mange former for P-arealer, og hos Q-Park har vi driftserfaring med dem alle. Mangler du en seriøs partner til at varetage driften af dit P-areal, kan du derfor trygt vælge Q-Park.

 

Vores kompetente personale tager hånd om alle aspekter af driften - herunder både servicering og tømning af udstyr, rengøring og vedligehold af P-arealet, udlejning af P-pladser og servicering af kunderne. Alt sammen naturligvis ud fra dine ønsker og vores kvalitetskoncept.

 

Du kan altså både forvente et rent og imødekommende P-anlæg, en god kundeservice og tilfredse brugere. Samtidig bliver dit P-areal eksponeret for vores store kundebase. Det være sig både her på hjemmesiden, men også i diverse øvrig markedsføringsmateriale. Det kan betyde flere besøgende til dit P-areal og dermed en ekstra indtjening for dig.

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dit P-anlæg, kan du kontakte os på telefon +45 7025 7212 eller via vores on-line kontaktformular.

 

Kontakt os >

Find parkering

Find parkering

By:
Søg >