Problemfri parkering med Q-Park parkeringsopsyn

Problemfri parkering med Q-Park parkeringsopsyn

Har du behov for at sikre ledige parkeringspladser til dine medarbejdere, beboere eller kunder, så kan Q-Park hjælpe. Vi forstår, at parkeringspladser gør hverdagen nemmere, og at misbrug og uklarhed fører til stress og frustrationer. Derfor har vi specialiseret os i effektiv parkeringsadministration. Vores medarbejdere er servicemindede og dybt professionelle, og vi løser alle opgaver fra overvågning til skiltning. 


Med Q-Park kan du være sikker på, at du får en god og problemfri parkeringsløsning. Udfyld formularen nederst på denne side. Så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit P-areal. 

Fem gode grunde til at vælge Q-Park 

  • Effektivt. Synlig skiltning forklarer tydeligt, hvem der må parkere hvor og hvornår. Og vores effektive parkeringsvagter sørger venligt men konsekvent for, at bestemmelserne bliver overholdt.

  • Nemt. Vi tager os af alt fra skilte til parkeringskontrol. Har du brug for parkerings- og gæstetilladelser, er de naturligvis gratis.

  • Skræddersyet. Alle aftaler tilpasses selvfølgelig dine behov og parkeringspladser. På den måde sikrer vi, at dine retmæssige brugere får den bedste oplevelse.

  • Moderne. Hos Q-Park tilbyder vi vores kunder den nyeste teknologi i form af elektroniske parkeringstilladelser. Det betyder en nemmere og mere effektiv hverdag med mindre administration for både dig og dine brugere.

  • Kvalitet. Q-Parks motto er “Quality in parking” - et løfte vi beviser hver dag. Derfor er vi også en af Danmarks største parkeringsservicevirksomheder med over 60.000 pladser.

Kontakt os

Udfyld formularen herunder. Så kontakter vi dig for en uforpligtende snak. 


* Obligatorisk
Find parkering

Find parkering

By:
Søg >