Kommercielle partnerskaber!

Kommercielle partnerskaber!

Hos Q-Park indgår vi gerne salgs-alliancer, hvor vi kan løfte hinandens forretning ved at tilføre markedsføringen en ekstra dimension. Kernen er filosofien om, at man ikke behøver at opfinde den dybe tallerken hver gang, men at udveksling af viden, netværk, produkter eller kompetencer kan give begge parter et forspring. Det handler ganske enkelt om at hjælpe hinanden, hvor man kan.

 

En god partner for os kunne være en virksomhed inden for samme branche, som ikke leverer det samme produkt – f.eks. et bilværksted, en dækforhandler, bilvask, benzinforhandler m.v. Driver du en forretning af sådan karakter, kunne det tænkes, at dine kunder ville blive glade for at kunne parkere med rabat. Ligeledes ville vores kunder sikkert sætte pris på at kunne få vasket bilen el. lign til en reduceret pris.

 

Vi er også meget interesseret i at indgå alliancer, hvis vi kan drage nytte af, at kunden allerede befinder sig i nærheden. Driver du forretning i nærheden af et Q-Park anlæg og trækker din forretning mange besøgende til, kunne en salgs-alliance eksempelvis indebære, at vi giver rabat på parkeringen til dine besøgende mod, at du inddrager parkeringen som en del af din markedsføring. 

 

Er du interesseret i at drøfte muligheden for et kommercielt partnerskab, er du meget velkommen til at ringe +45 7025 7212 og få en uforpligtende snak med vores Marketing Manager.


Find parkering

Find parkering

By:
Søg >