Parkering - det femte P i dit marketingmix?

Parkering - det femte P i dit marketingmix?

  • Produkt
  • Pris
  • Placering
  • Promotion
  • Parkering?  

 

Med flere millioner besøgende hvert år er Q-Park´s P-anlæg et oplagt sted til at nå mange forskellige målgrupper. Vi har flere muligheder for attraktiv markedsføring, og vi kan også være en interessant partner ved kampagner for f.eks. større events.

 

Kontakt vores Sales & Marketing Manager for nærmere information om relevante reklamemuligheder for dig og dit produkt!

 

marketing@q-park.dk >

Film- og fotooptagelser
Film- og fotooptagelser i anderledes omgivelser! Mange af vores P-anlæg kan fungere som interessante omgivelser for film- og fotooptagelser. Kontakt os for nærmere information om muligheder og priser. 
Plakater og brochurer

Markedsfør dit produkt via plakater og brochurer i vores P-anlæg. Vi har mange besøgende og kun lidt støj, som kan tage opmærksomheden fra dit budskab. Ved at markedsføre nær trappeopgange og betalingsautomater, vil du nå mange potentielle kunder - kontakt os for nærmere information.

P-billetter
Markedfør dit produkt på bagsiden af vores P-billetter. Så er du sikker på optimal synlighed. Du har reklamepladsen helt for dig selv og på lige præcis det antal billetter og i de P-anlæg, du ønsker!

Vareprøver
Gør opmærksom på dit produkt ved personlig uddeling af vareprøver i vores P-anlæg. For få midler kommer du i direkte kontakt med mange potentielle kunder.
Find parkering

Find parkering

By:
Søg >