Parkering for hospitalets patienter og pårørende skal først og fremmest være nem og stressfri. De skal kunne parkere så tæt på indgangene som muligt. Og det skal være ukompliceret at følge reglerne. 

Vi analyserer jeres parkeringsområde og behov og finder den helt rigtige kombination af fx tidsbegrænsning, betalingsparkering og gæstetilladelser.

 

Patient & Gæsteparkering med e-park

e-park egner sig særligt godt til hospitalets gæsteparkering. 

Hospitalets patienter og pårørende kan med digitale gæstetilladelser nemt og hurtigt parkere og derefter registrere deres parkering i e-park ved hospitalets indgange.

Når nummerplade og mobilnummer er registreret i e-park, kan P-vagten scanne nummerpladen og se, at bilen har en gyldig P-tilladelse. 

I får e-park som en receptionsløsning og en selvbetjeningsløsning, hvor patienter og pårørende selv registrerer deres parkering på en tablet fx ved hospitalets indgange. 

Med receptionsløsningen er det fx muligt at registrere en parkering på forhånd, når patienten bliver indkaldt. Det er også muligt at forlænge en patients parkering, hvis en undersøgelse trækker ud, eller patienten bliver akut indlagt. 

 
Kontakt os

Vil du helt uforpligtende høre mere om hospitalsparkering, hvad vi kan gøre for jer?

Udfyld kontaktformularen. Så hører du fra os inden længe. 


arrow