Hospitalets personale skal trygt kunne komme til og fra deres biler på alle tidspunkter af døgnet. Samtidig skal parkeringspladserne tættest på hospitalets indgange være tilgængelige for patienter og pårørende. 

Q-Park analyserer hospitalets parkeringsområde og brugen af parkeringspladserne. På den måde får I en løsning, der udnytter området optimalt. 

En mulighed er dedikeret personaleparkering med bomanlæg, som kun kan åbnes med et gyldigt personalekort. På den måde sikrer I, at ingen uvedkommende færdes i jeres parkeringsanlæg, og personalet kan trygt komme til og fra bilen også om natten. 

Personalet kan også have P-tilladelser til specifikke områder på specifikke tidspunkter. Så kan de fx parkere i yderområderne i dagstimerne, mens de kan parkere på pladserne nær indgangene om eftermiddagen, når dagens ambulante patienter ikke længere bruger dem. 

 

Personaleparkering med e-park

Digitale parkeringstilladelser i e-park er en rigtigt god løsning til personaleparkering.

Tidsforbruget til administration er minimalt, og der er ingen flaskehalse. I har mulighed for at uddelegere individuelle rettigheder – helt ned til den enkelte P-tilladelse. Så kan medarbejderen selv administrere sin P-tilladelse og fx opdatere registreringsnummeret på en ny bil.

 

 Personaleparkering_hospitalsparkering

 
Kontakt os

Vil du helt uforpligtende høre mere om hospitalsparkering, hvad vi kan gøre for jer?

Udfyld kontaktformularen. Så hører du fra os inden længe. 


arrow