OPSYN

e-park erhvervsparkering

Stressfri parkering og bedre service digitale P-tilladelser i e-park

Nem parkering med e-park

Minimal administration og god service med digitale P-tilladelser i e-park erhvervsparkering. Se i filmen her

 

Stressfri og effektiv parkering for alle 

Minimal administration og bedre service. e-park erhvervsparkering gør hverdagen lettere for både jeres administrator, medarbejdere, gæster og kunder.

Som administrator skal du kun oprette medarbejderen i systemet én gang. 

Medarbejderen administrerer selv sin P-tilladelse, som aldrig skal fornyes eller udskiftes. Den er gyldig, til du annullerer den. Gæster og kunder registrerer nemt deres nummerplade i receptionen, får en bekræftelse på mobilen og skal ikke tilbage til bilen med et gæstekort.


Mindre administration…

Som administrator har du med e-park erhvervsparkering det fulde overblik og kontrol over alle P-tilladelser. Den største del af administrationen er til gengæld lagt ud til brugerne selv. Du skal kun registrere medarbejderne i systemet. Så får de en mail med login-oplysninger og kan herefter admin¬istrere deres P-tilladelser online i e-park erhvervsparkering. 

Gæster og kunder kan oprette deres tilladelser i receptionen eller få hjælp af receptionisten, som nemt kan oprette gæstetilladelser. Det betyder mindre arbejde til dig med bedre og hurtigere service til medarbejdere, kunder og gæster.


...bedre service til glade medarbejdere

Jeres medarbejdere kan administrere deres P-tilladelser online i e-park erhvervsparkering døgnet rundt alle ugens dage – helt uden ventetid.
De kan fx hurtigt og nemt opdatere registreringsnummeret på deres egne P-tilladelser, når de skifter bil eller kører i en lånebil. Der er ingen fysisk P-tilladelse at huske på, og tilladelsen skal aldrig fornyes. 

 

Slut med at sende gæster og kunder tilbage til bilen

Jeres gæster og kunder får det også nemmere med e-park erhvervsparkering. Det er slut med at tage turen tilbage til bilen med et gæstekort, som først skal udfyldes. 

Når gæsten ankommer, indtaster receptionisten eller gæsten selv registreringsnummer og mobilnummer i e-park, og gæsten får en bekræftelse på sin telefon. 

I kan også registrere gæstens parkering i e-park, allerede når I booker et møde. Hvis et møde trækker ud, er det nemt at forlænge P-tilladelsen. 

 

Administrerer du flere pladser eller P-tilladelser for flere virksomheder?

Princippet er præcis det samme. Du uddelegerer administratorrettigheder til fx en receptionist i hver virksomhed. Herefter kan administratoren oprette medarbejdere og gæster i systemet og lade dem administrere deres egne P-tilladelser.

Få mere at vide

Vil du helt uforpligtende vide mere om, hvordan e-park kan gøre livet nemmere?

Udfyld kontaktformularen, så hører du fra os inden længe. 

Parkeringsopsyn

Har du brug for effektivt opsyn på din P-plads?

Q-Park er specialister i parkering, og vi finder den helt rigtige løsning til dig og dine P-pladser.

 

Skræddersyede løsninger

Vil du tage betaling for parkering, udstede P-tilladelser eller bare sikre, at bilerne er parkeret i de markerede båse? 

Q-Park sammensætter din løsning, så den præcist matcher dine behov og dine pladser. Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa