KVALITET - DET FÅR DU MED Q-PARK

Afgiftservice

I Q-Parks Afgiftsservice sidder sagsbehandlere, som er eksperter i parkeringsregler. De kender dine P-pladser og ved præcis, hvilke regler der gælder her.


Parkering på dine P-pladser er forbeholdt dem, der hører ind under dit regelsæt. Det kan være en særlig gruppe som fx kunder eller beboere, eller bare bilister, der husker at sætte P-skiven. Eller noget helt tredje.

Uanset hvilket regelsæt der gælder for dine P-pladser, vil der forekomme overtrædelser. Og disse overtrædelser medfører en kontrolafgift.

Kontrolafgifter giver anledning til en del spørgsmål. Måske forstår bilisten helt enkelt ikke, hvorfor vi har udskrevet en afgift. Måske synes bilisten, at afgiften er udskrevet på et urimeligt grundlag. Der er ofte en del følelser involveret.

Som regel kan sagsbehandlerne opklare misforståelser og lukke henvendelserne allerede ved første opkald. Kan det ikke lade sig gøre, har kunden mulighed for at indsende en skriftlig indsigelse via vores hjemmeside, som også giver yderligere forklaringer på baggrunden for kontrolafgiften. 

arrow
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa