Samarbejdsmuligheder

Overlad drift, salg og markedsføring af dit p-anlæg til Q-Park som fast leje, på en managementaftale eller ved at sælge os anlægget.
Q-Park samarbejder også med kommuner og bygherrer for at håndtere mængden af biler i byen. Vi vil meget gerne finde den bedst mulige løsning til dig. 
Læs mere om hvilke muligheder vi har at byde på her eller kontakt os her for flere informationer.

Managementaftale

Vi rådgiver dig om den løsning, der bedst matcher dig og dit P-anlæg. Du har mulighed for selv at eje udstyret, eller du kan lade Q-Park levere alt. Du kan overlade vedligehold og rengøring til os, eller du kan lade dit eget personale stå for det. Uanset hvilken løsning der er den rigtige for dig, så får du altid Q-Parks høje kvalitetsniveau. Vi indretter dit P-anlæg i den kendte og brugervenlige Q-Park-stil.

  • Du får det nyeste parkeringsudstyr og de nyeste teknologier.
  • Dit P-anlæg bliver bemandet af vores veluddannede og professionelle servicemedarbejdere.
  • Der er kontakt til vores døgnbemandede servicecenter fra alle bom- og betalingsanlæg og alle indgange i dit P-anlæg.
Lejeaftale

Du kan vælge at udleje dit P-anlæg til Q-Park og dermed overlade alle aspekter af driften til os.

Du sikrer samtidig din ejendoms værdi. Vi indgår altid langsigtede og værdifulde lejekontrakter, og vi overtager ansvaret for din bygning.

Q-Park har en omfattende ejendomsportefølje, og vi ved, hvordan vi tager hånd om en ejendom for at sikre, at vi altid optimerer dens værdi.  

Vi foretager alle de nødvendige investeringer i bygningens vedligehold i hele kontraktens levetid.

Designcenter

Skal dit parkeringsanlæg designes af eksperter? Dit P-anlægs design har stor indflydelse på både din indtjening, din driftssikkerhed og dine kunders tilfredshed. 

Q-Park har dygtige designere i vores Designcenter i Holland er eksperter i design af parkeringsanlæg og ved alt om, hvordan man opfører bygninger i harmoni med omgivelserne. De er faktisk så dygtige, at de har vundet flere European Parking Awards.

Den viden og knowhow, som findes her, deler vi på tværs af hele Q-Park. Så når du vælger Q-Park som samarbejdspartner til dit parkeringsanlæg, får du Q-Parks samlede viden med i købet.


Urban partner - OPP

Mængden af biler i byerne er en samfundsudfordring, som den offentlige sektor ikke skal håndtere alene. 

Q-Park samarbejder med kommuner og bygherrer om at designe, opgradere og drive parkeringsanlæg, som øger værdien af byer og regioner. 

Vil du vide mere om vores urban partner muligheder? Kontakt os her. 

 
arrow