SHOWCASES

Nyopførelser

Her kan du se et udvalg af Q-Parks nyopførte parkeringsanlæg. 

Q-Park Aarhus City

Midt i det hyggelige bymiljø med caféer, butikker og restauranter ligger 92 indendørs parkeringspladser under Hotel Scandic Aarhus. 

Det indbydende og oplyste P-anlæg er udført i Q-Parks genkendelige stil og er designet til at give kunderne en tryg parkeringsoplevelse i særklasse.  Q-Park Ceres Byen

I Aarhus’ nye bydel Ceres Byen driver Q-Park et helt nyt og moderne anlæg, som A. Enggaard har opført med input fra Q-Park

Den nye, levende bydel er en fin blanding af smukke, gamle bygninger, ny arkitektur og grønne områder og indeholder ud over boliger og erhverv også uddannelse, shopping og grønne parkarelaer. 

God infrastruktur er essentiel for Ceres Byen. Derfor er det vigtigt, at beboere og gæster nemt kan finde parkering, og at parkeringen er lagt under jorden og giver plads til bylivet. 
 


Q-Park Kulturen

Midt i et kulturelt center på Aalborgs havnefront har A. Enggaard med sparring fra Q-Park opført et moderne P-anlæg med 275 P-pladser til besøgende til Musikkens Hus og de omkringliggende institutioner og kulturelle tilbud. 

Anlægget er nemt at finde og er trygt og imødekommende med oplyste parkeringsområder og videoovervågning. 

Q-Park Grønnegade

Grønnegade-kvarteret er et folkeligt og kulturelt samlingspunkt med fx Brandts Klædefabrikker, Jazzhus Dexter, Café Biografen, Fyns Kunstmuseum og en lang række butikker.

Odense Kommune ønskede at fjerne gadeparkeringen og samtidig forbedre parkeringsforholdene og etablere en grøn plads. 
arrow