SHOWCASES

Bliv inspireret

Kvalitetsparkering er en del af oplevelsen.

Illum

Illum har siden 1891 været kendt for at tilbyde Københavns shoppere det allerbedste inden for mode, skønhed, bolig og design. 

Illums P-hus har åbent 24 timer i døgnet og er det meste af tiden bemandet med servicemedarbejdere, som står klar til at hjælpe. 


Parkeringen hos Illum er på alle måder integreret i shoppingoplevelsen med et P-hus i høj kvalitet med adgang direkte fra P-kælderen til alle etager i varehuset. 

Magasin du Nord

I hjertet af København ligger Magasin du Nord, som har mange års tradition for eksklusiv shopping. 

Magasins kunder har adgang til butikken direkte fra det flot renoverede P-hus. P-huset er åbent 24 timer i døgnet og er bemandet det meste af tiden. 

Servicemedarbejdere er klar til at hjælpe ikke bare Magasins kunder men også gæster fra de nærliggende hoteller og Det Kongelige Teater lige rundt om hjørnet.  

Lyngby

Pladsen mellem Magasin og P-huset ved Fog er sammen med pladsen foran Kulturhuset blevet forvandlet til et hyggeligt torv. 

Bilerne er blevet rykket væk fra butiksfacaderne, så der er blevet plads til flotte vinduesudstillinger og restauranter med fortovsservering. 

De små boder med kaffe, is, frisk frugt, eller hvad sæsonen byder på, fuldender pladsen. 

Hvor der før var en kedelig parkeringsplads, er parkering, shopping og byliv blevet integreret i et populært samlingspunkt midt i Lyngby. 

arrow