FAQ
Online køb af parkering
 • Log på q-park.dk og vælg det parkeringsanlæg, du ønsker at bestille i (vælg fra listen over parkeringsanlæg).
 • Du kan betale med Dankort, Visa, MasterCard eller Visa Debit. 
 • Vi anbefaler altid, at du bestiller på forhånd, så du er garanteret en plads.
 • Du modtager en bekræftelse på skærmen, så snart din bestilling er gennemført. Du modtager også en e-mail med en bekræftelse på bestillingen. 
 • Det afhænger af den type billet, du har købt. Enkeltbilletter giver adgang til parkering med én udkørsel. Multibilletter giver adgang til flere indkørsler og udkørsler i løbet af bestillingsperioden. 
 • Bestillinger kan ske indtil 1 time før din ankomst til parkeringsanlægget.
 • Så er bestillingen mislykkedes, og du skal gentage processen. Hvis du har gennemført onlinebestillingen uden at modtage en bekræftelse på bestillingen, skal vi bede dig om at kontrollere, om mailen kan være havnen i dit spamfilter eller en anden mappe med uønsket mail. 
  Du kan altid kontakte Q-Parks døgnbemandede servicecenter på + 45 70257213 eller på sc@q-park.dk hvis du er i tvivl om din reservation er gået igennem. 
 • Ja, alle bestillinger sker ved hjælp af en SSL-protokol, så du kan være helt tryg. Dine personlige oplysninger bliver beskyttet, når du foretaget en bestilling. 
 • Ændringer i reservationer
  Du kan ikke foretage ændring i reservationen, efter den er bekræftet, men du kan benytte din fortrydelsesret og annullere reservationen via linket på ordrebekræftelsen og herefter foretage en ny reservation på www.q-park.dk. Fortrydelsesfristen er 14 dage, som regnes fra den dag, hvor reservationen blev foretaget.  

   

  Sådan gør du: 
  Du har to muligheder, hvis du vil annullere dit køb og have pengene tilbage. 

  Hvis du har oprettet en MyQ-Park-konto, kan du annullere din reservation her.

  Log på din MyQ-Park-konto og gå ind under Min konto. 

  Her går du ind under punktet Ordrehistorik, hvor du kan annullere din ordre. 

  Hvis du ikke har oprettet en MyQ-Park-konto, kan du annullere din reservation via linket i den bekræftelsesmail, som vi sendte til dig, da du købte din parkering. 
  Find din bekræftelsesmail. I mailen er et link, som du kan klikke på for at annullere din reservation. 

  Uanset hvordan du annullerer din reservation, sender vi dig en e-mail med bekræftelse på, at vi har annulleret din ordre. E-mailen indeholder også en kreditnota på det beløb, som du skal have tilbagebetalt. Du behøver ikke at foretage dig mere. Vi sætter automatisk pengene ind på den konto, som er tilknyttet det betalingskort, du har brugt til at betale for din parkering. 

  Pengene går ind på din konto inden for 5 hverdage.

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores døgnbemandede servicecenter på 7025 7213 eller på e-mail sc@q-park.dk. Du finder vores fortrydelsespolitik i vores forretningsvilkår og betingelser, når du gennemfører bestillingen.

 • Du har 14 dages fortrydelsesret ved onlinekøb (se generelle betingelser for onlinekøb), og du kan derfor annullere din reservation inden for 14 dage efter, at du har foretaget den og få dine penge retur. Reserverer du tidligere end 14 dage før ankomst, kan du tilkøbe vores afbestillingsforsikring, som giver dig ret til fuld tilbagebetaling af dit parkeringskøb helt frem til dit angivne ankomsttidspunkt.
 • Ja, alle vores priser er inkl. moms. 
 • Kør frem til bommen og scan den forudbestilte billet. En indkørselsbillet bliver herefter printet. Tag billetten og pas godt på den, da den er dit adgangskort til at komme ind og ud af p-anlægget. Parker din bil, hvor der er en ledig plads. Når du klar til forlade p-anlægget, skal du enten køre frem til udkørselsbommen og bruge billetten for at komme ud eller gå til betalingsautomaten, hvis du skal betale for yderligere parkering. Tag billetten og kør hen til udkørselsbommen. 
 • Så taster du blot ”LEJE” i feltet til registreringsnummeret for at gennemføre din bestilling
 • Så bliver du opkrævet for ekstra parkering ud over den betalte parkeringsperiode, når du indfører din parkeringsbillet ved udkørselsbommen eller i betalingsautomaten. Prisen vil være i henhold til de til enhver tid gældende takster i parkeringsanlægget.
 • Du modtager en faktura/kvittering på e-mail efter din bestilling. Her vil prisen på din bestilling også fremgår. 
 • Kontakt vores døgnbemandede servicecenter på 7025 7213 eller send en e-mail til sc@q-park.dk.
  Oplever du problemer, mens du er i p-anlægget, beder vi dig henvende dig på kontoret i anlægget eller trykke på samtaleanlæggets knap ved indkørsels-/udkørselsbommen eller på betalingsautomaten.
 • Hvis du bare besøger vores hjemmeside og klikker rundt på den, registrerer vi ikke personoplysninger om dig. Vi registrerer udelukkende personoplysninger fra besøgende, der udtrykkeligt og frivilligt stille disse oplysninger til rådighed.

  Der er tre måder, hvorpå du udtrykkeligt og frivilligt kan stille visse personoplysninger til rådighed for os og give samtykke til registrering af dem:

  1.Ved en e-mailanmodning om information
  2.Ved bestillinger
  3.Ved deltagelse i konkurrencer

  Vi bruger links overalt på vores website for at give dig mulighed for nemt at kontakte os via e-mail med spørgsmål, anmodninger om information og materialer, registrering, bestillinger eller konkurrencer eller for at sende os kommentarer og forslag.
  Du kan også blive tilbudt muligheden for at få en af vores repræsentanter til at kontakte dig personligt, så du kan få yderligere information om vores produkter eller serviceydelser. Ønsker du at gøre brug af dette tilbud, kan vi bede dig om oplysninger om fx navn og telefonnummer, så vi kan kontakte dig.

   
 • Vi sætter altid stor pris på alle former for feedback, der kan hjælpe os til at forbedre vores produkter, ydelser og overordnede kundeoplevelse. Ring til vores døgnbemandede servicecenter på 7025 7213 eller send os en e-mail på sc@q-park.dk.
 • Med en multibillet kan du køre ind og ud af P-huset så ofte, du vil, inden for din valgte reservationsperiode. Enkeltbillet giver kun adgang til at kører ind og ud af P-anlæget én gang. 
arrow
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa