FAQ

QuickCard til ferien

Få svar på dine spørgsmål om QuickCard til ferien i København 
FAQ
Priser
 • Der er hverken gebyrer eller andre omkostninger ved at have et QuickCard. Du betaler altid kun for din parkering. 

  I ferien kan du bruge dit QuickCard ubegrænset i vores otte P-huse i København i 3, 5 eller 7 dage. 

  Efter ferien kan du blive ved med at bruge dit QuickCard i København og i de fleste andre Q-Park P-huse. Du betaler kun for dit forbrug og betaler den almindelige timetakst i det enkelte P-hus. Vi sender dig én samlet faktura hver måned. Hvis du ikke bruger kortet, koster det dig ingenting. 

  Læs betingelserne for dit QuickCard her

 • Når vi opretter dit QuickCard, sender vi dig en faktura, som du bare skal betale inden for 10 dage. 

  Du betaler for 3, 5 eller 7 dages fri parkering i Q-Parks otte P-huse i København. (Med mindre du har aftalt et andet antal dage). 

  Efter ferien kan du fortsætte med at bruge dit QuickCard i de fleste af Q-Parks P-huse. Vi har rene og sikre P-huse på centrale placeringer i de større byer i hele landet. Du betaler automatisk P-husets normale timetakst, og vi sender dig én samlet faktura hver måned. 

  Hvis du ikke bruger dit QuickCard efter ferien, koster det dig ikke mere. Det er gratis og gebyrfrit at have et QuickCard. 

   

 • Efter ferien kan du fortsætte med at bruge dit QuickCard i de fleste af Q-Parks P-huse. Vi har rene og sikre P-huse på centrale placeringer i de større byer i hele landet. Du betaler automatisk P-husets normale timetakst, og vi sender dig én samlet faktura hver måned. 

  Hvis du ikke bruger dit QuickCard efter ferien, koster det dig ikke mere. Det er gratis og gebyrfrit at have et QuickCard. 

arrow
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa