NYHED

Q-Park regulerer prisen på en kontrolafgift

Prisen på en kontrolafgift stiger fra kr. 795 til kr. 830 inkl. moms.

Reguleringen af afgiftssatsen sker på baggrund af de øgede omkostninger, der er forbundet med patruljering og udstedelse af kontrolafgifter. Reguleringen vil gælde fra april måned 2022. 

Håb om mindsket misbrug af P-pladser

Selvom reguleringen alene sker på grund af de øgende omkostninger, så er det dog også Q-Parks håb, at det forhøjede niveau vil bidrage til at afholde flere bilister fra at misbruge P-båse.

Det gælder især misbrug af f.eks. handicapbåse, hvor prisen fremover vil være kr. 1660,-. Q-Park følger den stramning vedr. misbrug af handicapbåse, som Folketinget vedtog i 2014. Dengang blev det vedtaget, at prisen for misbrug af en handicapparkeringsbås skulle være to gange prisen på en kontrolafgift.

Q-Park vil dog fortsætte med at donere det ekstra afgiftsbeløb på kr. 830,- til godgørende formål via Q-Parks CSR fond”, udtaler adm. direktør Alex Pedersen.

Læs mere om CSR-fondens arbejde og støttede formål på siden her

 

Seneste nyheder

 • Husk p-skiven på søndag!
  | Efter sommerens slutspurt har efteråret endeligt taget over, og allerede på søndag sætter vi urene tilbage igen. Det er starten på sæsonen for p-skiver og ure, der ikke helt stemmer. 
  Læs mere

 • | Træt af at lede efter parkering i København? Eller dropper du helt at tage bilen, fordi du ikke ved, hvor du skal stille den? Københavns Kommune nedlægger den 1. januar 650 P-pladser i Indre By. Heldigvis har Q-Park masser af plads til dig.  
  Læs mere

 • | Foråret lader indtil videre vente på sig, men måske hjælper det, når vi på søndag den 26. marts kl. 2:00 skifter til sommertid. Mens vi håber på varmere vejr og blå himmel, skal vi huske at få p-skiven med over på sommertid. 
  Læs mere
arrow