NYHED

Q-Park regulerer prisen på en kontrolafgift

Prisen på en kontrolafgift stiger fra kr. 795 til kr. 830 inkl. moms.

Reguleringen af afgiftssatsen sker på baggrund af de øgede omkostninger, der er forbundet med patruljering og udstedelse af kontrolafgifter. Reguleringen vil gælde fra april måned 2022. 

Håb om mindsket misbrug af P-pladser

Selvom reguleringen alene sker på grund af de øgende omkostninger, så er det dog også Q-Parks håb, at det forhøjede niveau vil bidrage til at afholde flere bilister fra at misbruge P-båse.

Det gælder især misbrug af f.eks. handicapbåse, hvor prisen fremover vil være kr. 1660,-. Q-Park følger den stramning vedr. misbrug af handicapbåse, som Folketinget vedtog i 2014. Dengang blev det vedtaget, at prisen for misbrug af en handicapparkeringsbås skulle være to gange prisen på en kontrolafgift.

Q-Park vil dog fortsætte med at donere det ekstra afgiftsbeløb på kr. 830,- til godgørende formål via Q-Parks CSR fond”, udtaler adm. direktør Alex Pedersen.

Læs mere om CSR-fondens arbejde og støttede formål på siden her

 

Seneste nyheder

  • Sommertid 2024
    | Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten
    Læs mere
  • Nu falder sneen!
    | De fleste af os går nok og håber lidt på en hvid jul, selvom det hvide tæppe af sne ofte giver lidt udfordringer i trafikken. Og hvordan er det nu med reglerne for parkering i snevejr?
    Læs mere
  • Husk p-skiven på søndag!
    | Efter sommerens slutspurt har efteråret endeligt taget over, og allerede på søndag sætter vi urene tilbage igen. Det er starten på sæsonen for p-skiver og ure, der ikke helt stemmer. 
    Læs mere
arrow