NYHED

Q-Park regulerer prisen på en kontrolafgift

Prisen på en kontrolafgift stiger fra kr. 795 til kr. 830 inkl. moms.

Reguleringen af afgiftssatsen sker på baggrund af de øgede omkostninger, der er forbundet med patruljering og udstedelse af kontrolafgifter. Reguleringen vil gælde fra april måned 2022. 

Håb om mindsket misbrug af P-pladser

Selvom reguleringen alene sker på grund af de øgende omkostninger, så er det dog også Q-Parks håb, at det forhøjede niveau vil bidrage til at afholde flere bilister fra at misbruge P-båse.

Det gælder især misbrug af f.eks. handicapbåse, hvor prisen fremover vil være kr. 1660,-. Q-Park følger den stramning vedr. misbrug af handicapbåse, som Folketinget vedtog i 2014. Dengang blev det vedtaget, at prisen for misbrug af en handicapparkeringsbås skulle være to gange prisen på en kontrolafgift.

Q-Park vil dog fortsætte med at donere det ekstra afgiftsbeløb på kr. 830,- til godgørende formål via Q-Parks CSR fond”, udtaler adm. direktør Alex Pedersen.

Læs mere om CSR-fondens arbejde og støttede formål på siden her

 

Seneste nyheder

 • Nu kommer sneen!
  | De fleste af os går nok og håber lidt på en hvid jul, selvom det hvide tæppe af sne ofte giver lidt udfordringer i trafikken. Og hvordan er det nu med reglerne for parkering i snevejr?
  Læs mere
 • Effektiv innovation med 3D-print
  | Innovation ligger i vores DNA. Vi innoverer ikke alene vores parkeringsanlæg og kundens digitale rejse men også bag kulisserne.
  Læs mere
 • Husk p-skiven på søndag!
  | Efteråret er kommet, og på søndag går vi over til vintertid. Det betyder som regel ure og p-skiver, som ikke rigtigt passer. Især det sidste kan blive en dyr fornøjelse.
  Læs mere
arrow