NYHED

Q-Park regulerer prisen på en kontrolafgift

Prisen på en kontrolafgift stiger fra kr. 795 til kr. 830 inkl. moms.

Reguleringen af afgiftssatsen sker på baggrund af de øgede omkostninger, der er forbundet med patruljering og udstedelse af kontrolafgifter. Reguleringen vil gælde fra april måned 2022. 

Håb om mindsket misbrug af P-pladser

Selvom reguleringen alene sker på grund af de øgende omkostninger, så er det dog også Q-Parks håb, at det forhøjede niveau vil bidrage til at afholde flere bilister fra at misbruge P-båse.

Det gælder især misbrug af f.eks. handicapbåse, hvor prisen fremover vil være kr. 1660,-. Q-Park følger den stramning vedr. misbrug af handicapbåse, som Folketinget vedtog i 2014. Dengang blev det vedtaget, at prisen for misbrug af en handicapparkeringsbås skulle være to gange prisen på en kontrolafgift.

Q-Park vil dog fortsætte med at donere det ekstra afgiftsbeløb på kr. 830,- til godgørende formål via Q-Parks CSR fond”, udtaler adm. direktør Alex Pedersen.

Læs mere om CSR-fondens arbejde og støttede formål på siden her

 

Seneste nyheder

 • Q-PARKS BÆREDYGTIGE MOBILITY HUBS VISER VEJ
  | Overbelastede trafikårer og liveability i byerne er en vigtig problemstilling. Flere og flere byer etablerer og udvider lav-emissions- eller emissionsfri zoner, hvor traditionelle køretøjer ikke længere er velkomne. 
  Læs mere
 • Q-Park på Ejendomsmessen 2022
  | Mød os på Ejendomsmessen den 1. og 2. juni.
  Læs mere
 • CSR-rapport 2021
  | Q-Parks CSR-rapport 2021 er nu offentliggjort. Her kan du bl.a. finde info om vores CO2-aftryk og energiforbrug. 
  Læs hele artiklen her
arrow