ARTIKEL

Q-Parks CSR-resultater for ladestationer til elbiler i 2017

Antallet af ladestationer til elbiler er steget med 35%

Q-Park Groups vision for betalt parkering betyder, at vi tilfører ikke kun økonomisk men også samfundsmæssig værdi til en lang række interessenter gennem vores aktiviteter. Vi tilfører værdi til samfundet med parkeringsprodukter, som forbedrer livskvaliteten i byområder og samtidig er med til at reducere luftforurening fra biler, som kører rundt og leder efter en parkeringsplads. 

Vores mål for vores rolle i samfundet er at være en uundværlig del af transportpolitikken for byer og skabe adgang til vigtige funktioner i byerne og arbejde imod bæredygtig bevægelsesfrihed. 

Vi når vores mål ved at have en fair prispolitik og sørge for god information om ledige parkeringspladser og ved at integrere med andre transportmuligheder. 

Vi støtter brugen af bæredygtige passagerbiler ved at tilbyde ladestationer til el- og hybridbiler i mange af vores parkeringsanlæg. Vi tilbyder også reserverede parkeringsbåse til kunder, som kører i delebiler. 

Q-Park reserverer pladser til elbiler

På den måde giver vi bilisterne valgfrihed og hjælper med at sikre, at trafikken flyder ubesværet. 

Vi har øget antallet af parkeringsbåse reserveret til delebiler og antallet af ladestationer i vores P-anlæg markant. I 2017 steg antallet af parkeringsbåse, som vi reserverer til delebiler, med 17% til 852. Antallet af parkeringsbåse reserveret til bilopladning steg med 35% til 1,117.

 

 

Parkeringsbåse resereveret til elbiler og delebiler

Seneste nyheder

  • Sommertid 2024
    | Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten
    Læs mere
  • Nu falder sneen!
    | De fleste af os går nok og håber lidt på en hvid jul, selvom det hvide tæppe af sne ofte giver lidt udfordringer i trafikken. Og hvordan er det nu med reglerne for parkering i snevejr?
    Læs mere
  • Husk p-skiven på søndag!
    | Efter sommerens slutspurt har efteråret endeligt taget over, og allerede på søndag sætter vi urene tilbage igen. Det er starten på sæsonen for p-skiver og ure, der ikke helt stemmer. 
    Læs mere
arrow