NYHED

"Danmark planter træer"

Q-Park støtter kampagnen "Danmark planter træer" med 2.500 nye træer til danske skove

Q-Park støtter "Danmark planter træer" med 2.500 nye træer

Q-Park støtter ”Danmark planter træer” med 50.000 kr. fra vores CSR-fond. Kampagnen, er et samarbejde mellem TV2 og Danmarks Naturfredningsforening, som kulminerer lørdag den 14. september med et stort show på TV2.

For hver 20 kr., som doneres til kampagnen, plantes et træ i danske Folkeskove, ligesom en del af midlerne går til opkøb og bevarelse af udrydningstruet skov i både Danmark og udlandet. 

De indsamlede midler fordeles mellem tre organisationer: 

 • Growing Trees Network Foundation, som rejser nye Folkeskove i Danmark
 • Den Danske Naturfond, som opkøber gammel rydningstruet skov i Danmark
 • WWF, som bevarer rydningstruet skov i udlandet.

Klik her for at se, hvordan pengene fra kampagnen bliver brugt. Du kan også se hvor i landet, træerne bliver plantet. 

 

Q-Park støtter Danmark planter træer - 2019

Q-Parks CSR-program

Q-Park-koncernen har et fælles CSR-program, som er nøje tilrettelagt for at imødekomme de udfordringer, som præger det moderne bymiljø
I Danmark fastlægger vores CSR-gruppe bestående af medarbejderrepræsentanter og et medlem af direktionen, hvert år hvilke tiltag, vi skal støtte.

Du kan læse mere om vores CSR-program her
 

Seneste nyheder

 • Husk p-skiven på søndag!
  | Nu er det her: Det forår, vi sikkert alle sammen har glædet os lidt mere til lige netop i år. Og på søndag den 28. marts markerer vi for alvor skiftet til lysere tider, når vi går over til sommertid. 
  Se mere
 • Transformation: Private parkeringsanlæg til offentlig brug
  | Q-Park République er forvandlet fra nedslidt privat parkeringsanlæg til moderne anlæg med offentlig adgang. I Danmark hjælper Q-Park også ejere af private parkeringsanlæg med at optimere brugen af parkeringskapaciteten i anlæg, som er åbne for både private og offentligheden. 
  Læs mere
 • Husk p-skiven på søndag!
  | Bladene skifter farve, vi har haft den første nattefrost, og på søndag er det officielt slut med sommertid for i år. Det betyder også, at det er sæson for forkert indstillede ure og p-skiver. Især det sidste kan have nogle kedelige konsekvenser.
  Læs mere her
arrow