Nyhed

Det muliges kunst i Corona-krisen

Robusthed i Corona-krisen. Siden marts 2020 har hele Europa været konfronteret med nye og hurtigt skiftende omstændigheder skabt af en ny Coronavirus og de nedlukninger og restriktioner, som vores regeringer har indført.

Siden marts 2020 har hele Europa været konfronteret med nye og hurtigt skiftende omstændigheder skabt af en ny Coronavirus og de nedlukninger og restriktioner, som vores regeringer har indført.

Selv nu hvor nedlukningerne så småt bliver ophævet, står det klart, at persontransport, fritidsrelaterede aktiviteter og detailhandel (fødevarer undtaget) har været igennem enorme omvæltninger. 

Det samme gælder for parkeringsbranchen. Når lande lukkes ned, eller der indføres restriktioner for at begrænse smittespredningen, bliver folk hjemme. Parkeringsanlæg står derfor stort set tomme … så hvad skal vi så stille op?

Det er i tider som disse, at Q-Park viser sin robusthed og vilje til at få det bedste ud af situationen. Q-Parks dedikation og interesse for de samfund, som vi er en del af, betyder, at vi hjælper, hvor vi kan. 

En ny situation og nye behov

Mens pandemien topper, og vi tager en dag ad gangen, sikrer vi hele tiden, at vores parkeringsanlæg er indrettet og udstyret til at imødekomme behovet bedst muligt. 

Vi har under hele Corona-krisen holdt vores P-anlæg åbne for at sikre P-pladser til de mennesker, som skulle møde på arbejde og af sikkerhedsmæssige årsager valgte bilen frem for den offentlige transport. 

Vi har intensiveret rengøringen i alle vores P-huse og sørget for, at der er håndsprit til rådighed ved alle kontaktpunkter. Vores P-anlæg er blevet udstyret med tydelig skiltning og afmærkning til sikker afstand. Vores personale holder afstand og reagerer på kunders behov så hurtigt som muligt. 

På de private P-pladser, hvor vi holder opsyn, har vi fortsat vores kontrol for at sikre, at der var ledige pladser til de rette brugere ved fx butikker og boliger.

 

Parkeringsanlæg holdes åbne, da folk opfatter private biler som den sikreste transportform under krisen. 

Tiltag for sundhedsvæsenet

 • I nogle lande, hvor Q-Park er til stede, blev der etableret COVID-19-testfaciliteter i P-huse
 • Et enkelt P-hus blev indrettet som modtagelse for coronapatienter. 

Digitale løsninger (kontantløs og kontaktløs betaling)

Vi promoverer kontantløs betaling i alle vores P-anlæg og anbefaler vores kunder at bruge de kontaktløse fx ved at bruge betalingskort eller betalingsapps. 

 

Nye produkter til nye behov

 • Vi udvidede vores parkeringsabonnementer med et FLEX-produkt, som giver muligheder for kontoransatte, som arbejdede delvist hjemme.

Seneste nyheder

 • Husk p-skiven på søndag!
  | Efter sommerens slutspurt har efteråret endeligt taget over, og allerede på søndag sætter vi urene tilbage igen. Det er starten på sæsonen for p-skiver og ure, der ikke helt stemmer. 
  Læs mere

 • | Træt af at lede efter parkering i København? Eller dropper du helt at tage bilen, fordi du ikke ved, hvor du skal stille den? Københavns Kommune nedlægger den 1. januar 650 P-pladser i Indre By. Heldigvis har Q-Park masser af plads til dig.  
  Læs mere

 • | Foråret lader indtil videre vente på sig, men måske hjælper det, når vi på søndag den 26. marts kl. 2:00 skifter til sommertid. Mens vi håber på varmere vejr og blå himmel, skal vi huske at få p-skiven med over på sommertid. 
  Læs mere
arrow