Nyhed

Det muliges kunst i Corona-krisen

Robusthed i Corona-krisen. Siden marts 2020 har hele Europa været konfronteret med nye og hurtigt skiftende omstændigheder skabt af en ny Coronavirus og de nedlukninger og restriktioner, som vores regeringer har indført.

Siden marts 2020 har hele Europa været konfronteret med nye og hurtigt skiftende omstændigheder skabt af en ny Coronavirus og de nedlukninger og restriktioner, som vores regeringer har indført.

Selv nu hvor nedlukningerne så småt bliver ophævet, står det klart, at persontransport, fritidsrelaterede aktiviteter og detailhandel (fødevarer undtaget) har været igennem enorme omvæltninger. 

Det samme gælder for parkeringsbranchen. Når lande lukkes ned, eller der indføres restriktioner for at begrænse smittespredningen, bliver folk hjemme. Parkeringsanlæg står derfor stort set tomme … så hvad skal vi så stille op?

Det er i tider som disse, at Q-Park viser sin robusthed og vilje til at få det bedste ud af situationen. Q-Parks dedikation og interesse for de samfund, som vi er en del af, betyder, at vi hjælper, hvor vi kan. 

En ny situation og nye behov

Mens pandemien topper, og vi tager en dag ad gangen, sikrer vi hele tiden, at vores parkeringsanlæg er indrettet og udstyret til at imødekomme behovet bedst muligt. 

Vi har under hele Corona-krisen holdt vores P-anlæg åbne for at sikre P-pladser til de mennesker, som skulle møde på arbejde og af sikkerhedsmæssige årsager valgte bilen frem for den offentlige transport. 

Vi har intensiveret rengøringen i alle vores P-huse og sørget for, at der er håndsprit til rådighed ved alle kontaktpunkter. Vores P-anlæg er blevet udstyret med tydelig skiltning og afmærkning til sikker afstand. Vores personale holder afstand og reagerer på kunders behov så hurtigt som muligt. 

På de private P-pladser, hvor vi holder opsyn, har vi fortsat vores kontrol for at sikre, at der var ledige pladser til de rette brugere ved fx butikker og boliger.

 

Parkeringsanlæg holdes åbne, da folk opfatter private biler som den sikreste transportform under krisen. 

Tiltag for sundhedsvæsenet

 • I nogle lande, hvor Q-Park er til stede, blev der etableret COVID-19-testfaciliteter i P-huse
 • Et enkelt P-hus blev indrettet som modtagelse for coronapatienter. 

Digitale løsninger (kontantløs og kontaktløs betaling)

Vi promoverer kontantløs betaling i alle vores P-anlæg og anbefaler vores kunder at bruge de kontaktløse fx ved at bruge betalingskort eller betalingsapps. 

 

Nye produkter til nye behov

 • Vi udvidede vores parkeringsabonnementer med et FLEX-produkt, som giver muligheder for kontoransatte, som arbejdede delvist hjemme.

Seneste nyheder

 • EFFEKTIV INNOVATION MED 3D-PRINT
  | Innovation ligger i vores DNA. Vi innoverer ikke alene vores parkeringsanlæg og kundens digitale rejse men også bag kulisserne.
  Læs mere
 • Husk p-skiven på søndag!
  | Efteråret er kommet, og på søndag går vi over til vintertid. Det betyder som regel ure og p-skiver, som ikke rigtigt passer. Især det sidste kan blive en dyr fornøjelse.
  Læs mere
 • Q-PARKS BÆREDYGTIGE MOBILITY HUBS VISER VEJ
  | Overbelastede trafikårer og liveability i byerne er en vigtig problemstilling. Flere og flere byer etablerer og udvider lav-emissions- eller emissionsfri zoner, hvor traditionelle køretøjer ikke længere er velkomne. 
  Læs mere
arrow