NYHED

Husk at sætte P-skiven til sommertid

Foråret er endelig over os, og på søndag den 27. marts kl. 2:00 skifter vi til sommertid. Men det er ikke nok at huske urene – det er også vigtigt at få P-skiven på sommertid.

I det herlige forårsvejr skal vi nok huske at sætte havemøblerne frem. Og de fleste af os husker sikkert samtidig de fleste af urene, selvom det måske ikke lige bliver kl. 2:00 om natten. 

De næste par uger kan resultere i lidt udfordringer og sjove situationer, indtil vi har fået indstillet alle ure til samme tid. Men det kan også blive mindre sjov at glemme især ét af urene – nemlig det i bilen. 

 

Det kan blive dyr at lade bilen køre på vintertid

Hvis uret i bilen viser en time forkert, kan man nemt få sat P-skiven forkert. Og mange glemmer også, at den elektroniske p-skive heller ikke er en garanti. Det er nemlig ikke alle modeller, som automatisk indstiller tiden, som fx mobilen gør det. 

En P-afgift er en sløj start på foråret. Derfor minder Q-Park igen i år alle bilister om at indstille uret i bilen og den elektroniske p-skive allerede på søndag for at undgå kedelige p-afgifter. 

”Vores job er jo at mindske misbruget af parkeringspladserne dér, hvor vi laver parkeringskontrol. Det kan vi kun ved at kontrollere bilernes p-skiver, og vores p-vagter kan kun forholde sig til det, som p-skiven viser”, siger Q-Parks direktør Alex Pedersen. 

Q-Park har naturligvis præcis samme bemanding på søndag efter skiftet til sommertid som på alle andre søndage.

Seneste nyheder

 • Q-PARKS BÆREDYGTIGE MOBILITY HUBS VISER VEJ
  | Overbelastede trafikårer og liveability i byerne er en vigtig problemstilling. Flere og flere byer etablerer og udvider lav-emissions- eller emissionsfri zoner, hvor traditionelle køretøjer ikke længere er velkomne. 
  Læs mere
 • Q-Park på Ejendomsmessen 2022
  | Mød os på Ejendomsmessen den 1. og 2. juni.
  Læs mere
 • CSR-rapport 2021
  | Q-Parks CSR-rapport 2021 er nu offentliggjort. Her kan du bl.a. finde info om vores CO2-aftryk og energiforbrug. 
  Læs hele artiklen her
arrow