Nyhed

Husk p-skiven på søndag!

Bladene skifter farve, vi har haft den første nattefrost, og på søndag er det officielt slut med sommertid for i år. Det betyder også, at det er sæson for forkert indstillede ure og p-skiver. Især det sidste kan have nogle kedelige konsekvenser.
Mange ting er anderledes i år, men én ting er, præcis som den plejer. Året går sin gang – dagene er blevet kortere, og træerne står med flotte efterårsfarver. Vi gør klar til vinteren, havemøblerne er sat på plads, og på søndag den 25. oktober sætter vi også urene tilbage igen. 

De fleste af os er klar over, at sommertiden slutter nu. Men alligevel går der ofte lidt tid før alle ure er indstillet og alt er faldet på plads igen. 

Det kan blive dyrt at glemme uret i bilen
En af de ting, som oftest bliver overset i farten, er uret i bilen. Og det kan blive en dyr forglemmelse. Når uret i bilen er indstillet forkert, bliver p-skiven også sat forkert, og det kan resultere i kedelige p--afgifter. 

Og den elektroniske p-skive
Mange tror, at den elektroniske P-skive sikrer mod den slags uheld. Men det er faktisk lang fra alle elektroniske p-skiver, som automatisk indstiller tiden, som vi er vant til fra fx mobilen.   

Husk p-skiven på søndag!
Alle er vist enige om, at p-afgifter er noget nær det værste at bruge sin penge på. Derfor minder Q-Park hvert år alle bilister om at indstille bilens ur og den elektroniske p-skive. 

”Vores job er at mindske misbruget af p-pladserne dér, hvor vi fører opsyn. Det kan vi kun gøre ved at tjekke bilernes p-skiver. P-vagterne har ikke andet end bilens p-skive at forholde sig til, når de skal kontrollere, om en bil har ret til at holde på p-pladsen” siger direktør hos Q-Park Alex Pedersen. 

Alex Pedersen understreger, at skiftet til vintertid ikke betyder, at der er flere p-vagter på arbejde. ”Q-Park har præcis samme bemanding den 25. oktober som på alle andre søndage”.

Q-Park Operations Denmark A/S
Alex Pedersen
Adm. direktør
+45 7025 7212
alex.pedersen@q-park.dk
 

Seneste nyheder

 • Transformation: Private parkeringsanlæg til offentlig brug
  | Q-Park République er forvandlet fra nedslidt privat parkeringsanlæg til moderne anlæg med offentlig adgang. I Danmark hjælper Q-Park også ejere af private parkeringsanlæg med at optimere brugen af parkeringskapaciteten i anlæg, som er åbne for både private og offentligheden. 
  Læs mere
 • European Mobility Week
  | Q-Park bakker op om ‘Udledningsfri mobilitet til alle’
  Læs mere
 • Det muliges kunst i Corona-krisen
  | Robusthed i Corona-krisen. Siden marts 2020 har hele Europa været konfronteret med nye og hurtigt skiftende omstændigheder skabt af en ny Coronavirus og de nedlukninger og restriktioner, som vores regeringer har indført.
  Læs hele artiklen her
arrow