RØDE KORS – MENTORPROJEKT 

Q-Park har indgået et samarbejde med Røde Kors om at skabe en række muligheder på arbejdsmarkedet for ledige, som har brug for en ekstra indsats.
Projektet, som er iværksat af Røde Kors med støtte fra A.P. Møller-fonden fokuserer på at løfte hele familien og knytte den tættere til ikke kun arbejdsmarkedet men også samfundet generelt. Via projektet får særligt udvalgte ledige mulighed for at komme i praktik og få erhvervserfaring og et netværk, som kan hjælpe dem videre i deres arbejdsliv. Projektet inddrager aktivt Q-Parks medarbejdere, som vil blive erhvervsmentorer og hjælpe deltagerne tilrette i en hverdag på en arbejdsplads med de krav og forudsætninger, det kræver. 

Q-Park har forpligtet sig til at tilbyde praktikpladser til i alt otte praktikanter over en fireårig periode, og det er vores håb, at det for nogle af praktikanterne også vil føre til fastansættelse.

 

Læse mere om Røde Kors og mentorprojektet på www.rodekors.dk


Derudover støtter Q-Park en række andre projekter med fokus på socialt ansvar, bl.a. Danske Handicaporganisationer, Dansk Folkehjælps Julehjælp og en række nuværende og kommende initiativer for de hjemløse herunder Hus Forbi. 

 

Social ansvarlighed

arrow
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa