CSR

Vi støtter trafiksikkerhed

Q-Park støtter aktiviteter inden for trafiksikkerhed, herunder bl.a. børn og unge i trafikken, medarbejdersikkerhed og innovation & udvikling. Læs mere her om hvilke sager vi støtter indenfor området.

 

Det støtter vi:


Rådet For Sikker Trafik

Både Q-Parks kunder og medarbejdere er i sagens natur omgivet af biler og trafik, og det er oplagt, at vi bidrager til at gøre trafikken mere sikker for alle. Derfor deltager vi hvert år aktivt i flere af Rådet for Sikker Trafiks årligt tilbagevendende kampagner, ved at hænge plakater op i vores P-huse.

Børneulykkesfonden

Børneulykkesfonden arrangerer Årets Refleksdag i samarbejde med Codan, der har til formål at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i den mørke tid. Q-Park deltager hvert år i den prisvindende kampagne og deler reflekser ud til de lokale skoler i nærheden af vores P-huse.  


 

Q-park CSR-rapport 2020

Herunder finder du Q-Parks internationale CSR-rapport. Rapporten giver et indblik i Q-Parks politikker og tiltag vedrørende samfundsansvar og bæredygtighed.

Ønsker du at søge støtte?

Q-Park støtter hvert år flere velgørende formål, både lokalt og ud over landets grænser. Ønsker du at søge støtte til et projekt eller en sag, der gør en målbar forskel indenfor Q-Parks tre indsatsområder? Så send os en ansøgning nu.

arrow