KARRIERE

Kom med på arbejde som parkeringsvagt

 

Dagen, som også kan være natten, som P-vagt hos Q-Park starter, når du møder ind på kontoret i din zone. Her logger du ind på vagtplanen. Så henter du nøglerne til din bil og listen over alle pladserne i din zone. 

Dit job er at stoppe misbrug af P-pladser for de pladsejere, som har bedt Q-Park om at føre opsyn med deres ejendomme. Du skal sørge for, at bilister ikke parkerer i strid med pladsejerens regler og på den måde tager P-pladsen fra dem, som faktisk har ret til at bruge den. Det kan fx være beboere i en etageejendom eller medarbejdere hos en virksomhed. Deres pladser skal være ledige, når de skal bruge dem.

Er du en erfaren vagt, sætter du dig ud i bilen og bestemmer selv, hvordan resten af din vagt skal se ud. Du ved, hvornår der er brug for dig på hver plads, og derfor planlægger du din egen rute.

Er du ny i jobbet har du selvfølgelig været igennem Q-Parks uddannelsesforløb, og dine kollegaer har hjulpet dig med at planlægge din rute. Snart ved du præcis, hvad der virker bedst for dig.

Q-Park FAQ eller ofte stillede spørgsmål 


Du er klar, hvis der er brug for dig på en bestemt plads. Pladsejerne kan ringe 24 timer i døgnet og rapportere misbrug af deres P-pladser. Sker det på din vagt, rykker du ud med det samme.

Du arbejder selvstændigt og har masser af frihed under ansvar. Samtidig er dine kollegaer med dig hele vejen, hvis du har brug for dem. I har hinanden i telefonen fra start til slut.

Når din vagt slutter, tanker du bilen op og afleverer den på kontoret, så den er klar til, at din kollega kan overtage. arrow
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa