Privatlivspolitik

Hvilke oplysninger registrerer vi om dit besøg på q-park.dk?

Indledning

Q-Park er forpligtet til at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Q-Park ønsker at yde den bedst mulige service til sine kunder. Q-Park skal i forbindelse med udførelsen af sine forretningsaktiviteter behandle personoplysninger. Det er vigtigt for dig at vide, at Q-Park gør alt for at håndtere dine personlige oplysninger omhyggeligt og sikkert.

 

Dine rettigheder vedrørende personoplysninger

Den Europæiske Unions Generelle Databeskyttelsesforordning (GDPR) giver rettigheder til enkeltpersoner vedrørende deres personoplysninger. Q-Park respekterer dine rettigheder og beskriver her, hvordan Q-Park sikrer, at du kan udøve dine rettigheder vedrørende fortroligheden af dine personoplysninger. 

Du har følgende rettigheder:

  • Ret til indsigt - Du har ret til at se de personoplysninger, vi behandler om dig, og få en række oplysninger om behandlingen
  • Ret til berigtigelse - Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet
  • Ret til sletning eller "retten til at blive glemt" - Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt
  • Ret til begrænsning af behandling - Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser er opfyldt
  • Ret til dataportabilitet - Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én dataansvarlig til en anden, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt
  • Ret til indsigelse - Du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt
  • Tilbagekaldelse af samtykke – Hvis behandlingen af din personlige oplysninger er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid tilbagekalde dette
  • Ret til at klage – Du har ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed
  • Ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt
     

    Hvis du ønsker at udøve nogle af dine rettigheder, bedes du kontakte os via privacy@q-park.dk.

    For yderligere information om GDPR bedes du gå ind på Datatilsynets hjemmeside.

     

     

    Indsamling og behandling af dine personoplysninger 

    Q-Park indsamler og behandler personoplysninger for at kunne fungere effektivt og for at give dig den bedst mulige oplevelse af vores produkter og tjenester. 

    Du angiver personoplysninger direkte, når du opretter en online-konto, foretager køb, accepterer en kontrakt, gør indsigelse mod et kontrolgebyr, vi har udstedt, eller når du kontakter Q-Park for support. Vi kan også indsamle og behandle personoplysninger, når Q-Park foretager videoovervågning for at forhindre tyveri, hærværk og indbrud samt understøtter driftsprocessen i parkeringsanlæggene for at give dig en optimal service. Q-Park behandler også personoplysninger ved levering af tjenesteydelser eller ved udstedelse af kontrolgebyr.

    Personoplysninger, vi behandler, kan bestå af:

    • Kontaktoplysninger (fulde navn, adresse, postnummer, land, by, telefonnummer, e-mailadresse og titel)
    • Oplysninger om bankkonto
    • Kreditkortoplysninger
    • Køretøjets registreringsnummer
    • Billeder (for generelle forbud mod parkering)
    • Oplysninger om ulovlig eller anfægtet adfærd i forbindelse med forbud
    • Dato og fødested
    • Start- og slutdato på advarsel/forbud mod ulovlig indrejse
    • Lokalitetsoplysninger
    • Videooptagelser
    • Godkendelsesattest
    • Personaleoplysninger (præstation, interviews, lønninger, administration, sygefravær, osv.)
    • Data relateret til sporingssystem for firmabiler
    • Underskrifter

    • Vi kan dele dine personoplysninger med leverandører, der arbejder på vores vegne eller med tredjepart, når det kræves ved lov eller i tilfælde af en retlig proces eller forpligtelse, eksempelvis forsikringsselskaber, politiet, skattemyndighederne eller andre myndigheder. Vi kan også rekvirere oplysninger fra skattemyndighederne for at behandle et kontrolgebyr.

      Vi opbevarer personoplysninger i henhold til de lagringsperioder, der er fastsat i Q-Parks politik for lagring af oplysninger. Kontakt Q-Park via vores fortrolige e-mailadresse for yderligere information.

       

       

      Anvendelse af Q-Parks hjemmeside

      Levering af personoplysninger til tredjepart
      Q-Park kan levere personoplysninger til tredjeparter i henhold til gældende love og regler (eksempelvis, fordi Q-Park er lovligt forpligtet hertil). 

      Cookies
      Q-Park anvender cookies til at måle antallet af besøgende på vores hjemmeside. Hvis du ikke vil have, at vi logger dit besøg, skal du deaktivere cookies i din browser. Slukning af cookies kan begrænse din brugeroplevelse på vores hjemmeside og brugen af vores tjenester.
       
      Hvad er cookies?
      Cookies er små tekstfiler, der anbringes på din computer eller mobilenhed, når du går ind på en hjemmeside. Næste gang du går ind på samme hjemmeside, kan hjemmesiden opnå adgang til oplysningerne i denne fil, så den kan genkende din computer eller mobilenhed og levere skræddersyet indhold.
       

      Hvorfor anvender Q-Park cookies?

      En velfungerende hjemmeside
      Cookies sikrer, at hjemmesiden fungerer korrekt. For eksempel betyder brugen af cookies, at når du går ind på hjemmesiden igen, behøver du ikke gentage de samme oplysninger flere gange eller modtage dem mere end én gang. Ved at acceptere cookies gør du dit besøg på hjemmesiden nemmere.

      Forbedring af hjemmesiden
      Vi anvender cookies til at forbedre vores hjemmeside. Vi samler visse standardoplysninger, som din browser sender til hver hjemmeside, du går ind på. Disse oplysninger fortæller os, hvilke dele af hjemmesiden der ofte besøges, og hvilke dele der næsten aldrig kigges på. Vi kan så sikre, at de oplysninger, der ofte søges, er nemme at finde.

      Alle vores hjemmesider er sikret forsvarligt. De cookies, vi anvender, udgør ikke fare for din computer eller mobilenhed.

      Hvilke cookies anvender Q-Park?
      Sporing af cookies

      Sporing af cookies placeres på din computer eller mobilenhed af vores udstyr, så vi kan genkende din enhed igen, næste gang du besøger os. Der er to typer sporingscookies: Sessionscookies og vedvarende cookies. Sessionscookies giver os mulighed for at se, hvilke dele af hjemmesiden der blev vist på din enhed under et besøg. Vedvarende cookies giver os mulighed for at genkende din computer eller mobilenhed, hvis du besøger vores hjemmeside igen. 

      Analyseværktøjer
      Via vores hjemmeside anbringes cookies af firmaerne AddThis og Google. Vi anvender disse cookies til at få indblik i, hvordan vores hjemmeside benyttes, så vi kan forbedre den.

      Knapper til sociale medier
      På vores hjemmeside finder du knapper til at reklamere for hjemmesider på Google+, Facebook, LinkedIn og Twitter. Disse knapper anvender kodestykker, der stammer fra disse sociale netværk. Denne kode anbringer cookies på din enhed. Vi har ingen indflydelse på denne proces.

      Adgang, rettelse og sletning
      Du kan bede Q-Park om en oversigt over, hvilke af dine personoplysninger der behandles eller er blevet behandlet. Q-Park udarbejder en oversigt inden for fire uger. Hvis der er fejl i de oplysninger, der er registreret af Q-Park, kan du skriftligt anmode Q-Park om at rette eller slette oplysningerne. Q-Park kan anmode om et bidrag til omkostningerne ved udlevering af ovennævnte oversigt. 

      Ændringer

      Q-Parks hjemmeside samt produkter og tjenester, der udbydes, er under konstant udvikling. Fra tid til anden evalueres og justeres ovennævnte tekst for at afspejle denne udvikling. Ændringer foretages også i henhold til lovgivning og forskrifter. Som besøgende på hjemmesiden anbefaler Q-Park dig regelmæssigt at kontrollere fortrolighedserklæringen for at holde dig ajour med Q-Parks aktuelle fortrolighedspolitik.

       

      Sikkerhed for dine personoplysninger

      Q-Park beskytter dine personoplysninger ved at gennemføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der passer til risikoen. Q-Park uddanner også sine medarbejdere i databeskyttelse og de grundlæggende principper for håndtering af sådanne oplysninger. Q-Park begrænser adgang til et ”need to know”-grundlag.

       

      Ændringer og opdateringer

      Vi kan ændre vores privatlivspolitik fra tid til anden. Selvom Q-Park bestræber sig på at holde dig opdateret om ændringer i vores privatlivspolitik, forbeholder vi os ret til at foretage ændringer uden at underrette dig.

      Fortrolig e-mail

      Q-Park bestræber sig på at udvikle interne politikker, beskytte personoplysninger, fremme bevidsthed og hjælpe med at besvare fortrolighedsrelaterede spørgsmål vedrørende Q-Parks indsamling og brug af personoplysninger. Q-Park har også udpeget en ”Privacy Officer” og oprettet en fortrolig e-mailadresse, som du kan kontakte, hvis du ønsker at klage eller udøve en af dine rettigheder 

      Q-Park Operations Denmark A/S
      Gladsaxevej 378, 3.
      DK-2860 Søborg
      Privacy@q-park.dk

       
Please wait
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa