Det er blevet nemmere at parkere i P-huset i Odense Banegård Center. I påsken overtog Q-Park driften af centerets parkeringshus, og især biografgæsterne kan glæde sig over, at det nu bliver væsentligt lettere at parkere gratis, når man skal i biografen.

Siden påske har der stået Q-Park på skiltene i Odense Banegård Centers P-hus. Samtidig er det hele blevet lidt nemmere for brugerne af P-huset. Da Q-Park overtog driften var det nemlig med et helt nyt såkaldt ’free flow’-system. Det betyder et farvel til p-billetter, som skal lægges i bilens forrude. I stedet bliver alle biler, der kører ind i p-huset, registreret af kameraer – og man slipper med en enkelt tur til betalingsautomaten på hjemvejen. 
Husk betalingsautomaten på vej ud – eller spring den helt over og betal derhjemme
Kunderne i Odense Banegård Centers p-hus slipper altså for at hente en billet og tage turen tilbage til bilen for at lægge den i forruden. Nu kan man nøjes med at gå forbi betalingsautomaten på vejen ud. Her indtaster man bilens registreringsnummer i betalingsautomaten, og betaler for sin parkering. 
Det er faktisk også muligt at springe helt over betalingsautomaten. Man kan nemlig også vælge at betale hjemmefra på Q-Parks hjemmeside – www.q-park.dk. Det skal bare ske senest 24 timer efter, at man forlader p-huset. Systemets kameraer har registreret bilen ved både ind- og udkørsel, og man betaler kun for den tid, man har parkeret. 
4 timers gratis parkering for biografgæster
Især Odenses biografgængere har fået bedre parkeringsforhold. Som gæst i biografen, registrerer man helt enkelt sin nummerplade på en af de tablets, som står efter billetkontrollen, inden man går ind i salen. Så er man sikret 4 timers gratis parkering og behøver ikke at gøre mere. Man skal ikke længere hente billetter eller have penge tilbage. 
Parkerer man i mere end 4 timer, skal man dog stadig en tur forbi betalingsautomaten og betale for den resterende tid – eller betale via Q-Parks hjemmeside. 
Betalingsautomaterne står nu lige ved indgangen på niveau 2 og på taget (niveau 4), hvor biografgæsterne kommer ud efter forestillingen. 

 

Recent News

  • Our car parks are still open
    | All our car parks are still open
    Read more
  • Q-Park Bruul, Mechelen
    | Q-Park Bruul – Fremtidssikret parkering med biler under jorden, en grøn park på overfladen og plads til fodgængere, cyklister og offentligt transport. 
    Læs mere
arrow
Online Payment Methods
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa