Betingelser

QuickCard betingelser

Q-PARK QUICKCARD BETINGELSER

 • Med Q-Park QuickCard kan du hurtigt og nemt parkere i en lang række af Q-Parks danske P-huse. Blot hold kortet op foran kortlæseren ved ind- og udkørslen for at åbne bommen. 
 • Med Q-Park QuickCard betales der ikke en fast abonnementspris. Der betales kun for det løbende forbrug. Betaling for dit parkeringsforbrug sker via en samlet månedlig opkrævning. 
 • Dit Q-Park QuickCard er personligt og du er ansvarlig for al forbrug på kortet. Inden du forlader et P-hus vil beløbet du har parkeret for, fremgå af displayet ved udkørslen. Har du spørgsmål til dette beløb anbefaler vi, at du retter henvendelse til os med det samme. Ring på telefon 70 25 72 13 eller send en e-mail til sc@q-park.dk.
 • Q-Park QuickCard skal medbringes ved enhver parkering. Har du glemt dit kort, må du trække en P-billet og betale for den pågældende parkering via kreditkort eller kontanter. Det er ikke muligt at overføre beløbet for den pågældende parkering til efterfølgende opkrævning. 
 • Betaling for dit parkeringsforbrug sker i henhold til de gældende takster i Q-Parks P-huse. Bemærk at taksten for parkering i Q-Parks P-huse varierer. Der er altså forskel på prisen i de forskellige P-huse. De gældende takster kan altid ses på www.q-park.dk og på prislister ved indkørslerne.
 • Vi opfordrer til, at du tilmelder din Q-Park QuickCard betaling til betalingsservice. Du kan tilmelde dig på www.q-park.dk/betalingsservice så snart du har modtaget dit kort og kender dit kundenummer. Ved betaling via betalingsservice er Q-Park QuickCard gebyrfrit. Ved betaling via faktura opkræves kr. 40,- ekskl. moms i faktureringsgebyr pr. fremsendt faktura.
 • Husk altid at informere os, hvis du flytter. Vi skal kende din adresse, for at kunne sende dig en faktura. Undlader du at melde flytning til os, risikerer du at vi lukker dit kort.
 • Betalingsbetingelser er netto 10 dage. Ved for sen eller manglende betaling iværksættes rykkerprocedure. Denne inkluderer udsendelse af op til 2 betalingspåmindelser. På hver betalingspåmindelse pålægges et rykkergebyr på kr. 100,- og ved udsendelse af 2. betalingspåmindelse vil aftalen samtidig blive opsagt og dit Q-Park QuickCard vil blive spærret. Ved fortsat restance efter 2. betalingspåmindelse vil retslig inkasso blive iværksat.
 • Mister du dit Q-Park QuickCard, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Q-Park, så vi kan spærre dit kort. Ring på telefon 70 25 72 13 eller send en e-mail til sc@q-park.dk.
 • Hvis dit kort bliver væk, kan du mod et gebyr på kr. 200,- inkl. moms få et erstatningskort. Det samme gælder, hvis dit kort går i stykker. 
 • Ønsker du ikke længere at benytte dit Q-Park QuickCard, kan du opsige kortet ved at sende en mail til salg@q-park.dk.
arrow