Parkeringskontrol

Har du brug for effektiv parkeringskontrol på din P-plads? 

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig her.

Skræddersyet parkeringsløsning til dig?

Vi skræddersyer din parkeringsløsning til din målgruppe og analyserer dit parkeringsområde for at finde den bedste udnyttelse af dine P-pladser.

Uanset om du har brug for betalingsparkering, P-tilladelser, tidsbegrænsninger, et specifikt regelsæt eller en speciel kombination, har vi løsningen til dig.

Vores P-vagter sørger venligt men bestemt for, at reglerne bliver overholdt, og vi sørger for tydelig skiltning på din plads.

Læs mere om vores driftssikkerhed, servicecenter, afgiftsservice og uddannede p-vagter nedenfor.

 

Driftsikkerhed

Du kan være sikker på, at driften af dit parkeringsområde fungerer optimalt både nu og i fremtiden.

Alle automater får regelmæssige serviceeftersyn, og vi har selvfølgelig faste serviceaftaler med alle leverandører. Skilte og andet udstyr bliver jævnligt kontrolleret, når P-vagten udfører kontrol med P-pladserne. Vi optimerer hele tiden driften af parkeringsområder og finder bedre løsninger, så du er garanteret driftsikkerhed, indtjening og tilfredse brugere.

Driften af dine P-pladser er også sikret af Q-Parks kvalitetssikringsprogram. Vores faste kvalitetsinspektør besøger alle P-anlæg 8 gange årligt og gennemgår et foruddefineret kontrolskema, som passer til den enkelte plads. 

Opstår der alligevel akutte problemer med fx en automat, kan du altid kontakte Q-Park Servicecenter.

Uddannede P-vagter med overenskomst

Kontrollen med dine P-pladser bliver udført af Q-Parks professionelle P-vagter. De er certificerede af brancheforeningen DPPB og uddannet på vores eget akademi. De udfører kontrollen med dine P-pladser i uniform og i synligt mærkede biler. 

Alle P-vagter hos Q-Park er fastansatte og har ordnede forhold og overenskomst. Vi bruger ingen form for incitamentsaflønning, og derfor kan du være helt sikker på, at vores vagter kun udskriver de kontrolafgifter, der er nødvendige.

Døgnbemandet Servicecenter

Hvis brugerne af dine parkeringspladser har spørgsmål eller brug for hjælp, er Q-Parks Servicecenter altid klar.

Trænede medarbejdere er på telefonerne døgnet rundt alle årets dage. De kender dine parkeringspladser og reglerne på dem. Derfor kan de svare på alle spørgsmål og løse problemstillinger her og nu. Servicecentrets kontaktinformationer fremgår selvfølgelig tydeligt af alle skilte og betalingsautomater på din plads.

Har du brug for, at vi sender en P-vagt akut til en af dine pladser for at forhindre misbrug?

Ring til Servicecenteret hele døgnet på telefon 70257213. Vi sidder klar til at hjælpe.

Afgiftsservice

Professionelle sagsbehandlere i Afgiftsservice besvarer henvendelser fra brugere af dine P-pladser, som har modtaget kontrolafgifter. Parkering på dine P-pladser er forbeholdt dem, der hører ind under dit regelsæt. Fx kunder, beboere eller bare bilister, der husker at sætte P-skiven. Uanset hvilket regelsæt der gælder for dine P-pladser, vil der forekomme overtrædelser, som medfører en kontrolafgift.

Kontrolafgifter giver anledning til spørgsmål. Måske forstår bilisten ikke, hvorfor vi har udskrevet en afgift. Måske synes bilisten, at afgiften er udskrevet på et urimeligt grundlag. Der kan være en del følelser involveret. Sagsbehandlerne kan ofte opklare misforståelser og lukke henvendelser ved første opkald. Alternativt har kunden mulighed for at indsende en skriftlig indsigelse via vores hjemmeside.

Læs mere om hvordan vi behandler kontrolafgifter her.

arrow