Nem parkering med betalingsapps

Mens kontanter og betalingskort er på tilbagetog, er antallet af app-betalinger støt stigende. Derfor ved vi, at muligheden for at vælge mellem flere apps genererer flere parkeringer og større omsætning. Hos Q-Park tilbyder vi alle de mest populære betalingsmidler inkl. følgende betalingsapps:

 

 

Q-Park

Q-Park App gør betaling nem og hurtig i alle Q-Park parkeringsanlæg. Appen kan bruges til betaling på alle Q-Park pladser uden bom. I bomanlæg foregår det hele automatisk med nummerpladegenkendelse. Abonnementer til Q-Parks pladser kan også administreres direkte i appen. Q-Park App er gratis og helt uden gebyrer.

Hent Q-Park-appen

EasyPark

EasyPark gør parkering nemt i hele Danmark. Appen giver mulighed for at starte, stoppe og forlænge betalingsparkeringen direkte fra mobilen. Det er ligeledes muligt for parkanten at skelne mellem privat og erhverv i appen. EasyPark tilbyder alle betalingsmetoder såsom MobilePay, Dankort, Visa/MasterCard og Apple Pay.

Hent EasyPark-appen

OK

Brug OK-appen til tankning, bilvask og nu også parkering. Registrer køretøj og find nemt den nærmeste P-plads og timepris i appen. Start, forlæng eller afslut parkeringen med få tryk. Betal med MobilePay, OK Benzinkort eller betalingskort - og del kvitteringen gratis. OK-appen kan hentes gratis i App Store og Google Play.

Hent OK-appen

ParkMan

Med ParkMan kan du finde og betale for parkering på 3 sekunder. Definer hvor længe du vil parkere direkte i appen, og hvis du vælger at forlænge parkeringen efter din parkering er startet, kan du nemt gøre dette fra telefonen. Du betaler dermed kun for den tid du parkerer. Download ParkMan og kom i gang på få minutter.

Hent ParkMan-appen

ParkOne

ParkOne, verdens førende brand inden for elektroniske P-skiver, tilbyder den tryggeste app til at oprette og betale for parkeringer. Via et samarbejde med MobilePay, har ParkOne den hurtigste tilmelding. ParkOnes unikke teknologier sikrer, at man altid får oprettet sin parkering til rette tid, sted og pris.

Hent ParkOne-appen

Har du spørgsmål?
Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 7025 7212.

arrow