Parkeringskontrol

e-park

e-park er Q-Parks digitale parkeringsløsning.

Læs mere om e-park her

Digital parkeringsløsning

e-park er Q-Parks digitale løsning til parkeringstilladelser. Q-Park var blandt de allerførste i Danmark med digitale parkeringsløsninger.

Ved udviklingen har der været fokus på brugervenlighed for både dig som Pladsejer, men også for parkanterne, så det bliver let og enkelt at parkere. Med e-park slipper I for fysiske tilladelser og kan både administrere beboer- og erhvervsparkering på en simpel måde. Vi tilbyder også selvbetjeningstablets som er særligt velegnede for virksomheder.

Se vores digitale løsninger her

Sådan virker digitale p-tilladelser i e-park

Den enkelte bruger administrerer selv sin p-tilladelse online. Det giver mindre administration, ingen ventetid og maksimal kontrol for både administrator og bruger.

Administrator opretter brugeren i e-park. Brugeren får en bekræftelse på mail eller sms og administrerer selv sin tilladelse. Alt foregår digitalt – ingen fysiske p-tilladelser, som skal deles ud, udskiftes eller huskes i bilen.

Beboerparkering

Med e-park kan beboerne selv administrere deres parkering med vores brugervenlige app. Beboerne kan nemt og hurtigt få adgang til en fast tilladelse, der giver ubegrænset parkering i deres ejendom. De kan redigere nummerplader, når de får en ny bil eller har en lånebil, og kan udstede gæstetilladelser til deres besøgende.

Derudover har vi udviklet en e-park hjemmeside, som bruges af dig som ejendomsadministrator, til administration af tilladelserne til beboerne. Her kan du med få klik tildele, ændre og slette tilladelser. Q-Park tilbyder også kontrol af tilladelser til beboerne via opslag i Dansk Motor Register, så man undgår misbrug af en tilladelse. Det er en service, som gør det meget enkelt at administrere licenser til beboerne

Erhvervsparkering

e-park kan også bruges til medarbejdere og gæster på en arbejdsplads. Medarbejderne kan nemt administrere deres faste tilladelser og nummerplader gennem e-park app og hjemmesiden.

Administratoren har fuld kontrol over tilladelser, herunder tildeling, udstedelse og fjernelse af tilladelser. Receptionen kan også let udstede midlertidige gæstetilladelser og sikre, at virksomhedens gæster har en problemfri parkeringsoplevelse. I kan også vælge selvbetjeningsløsningen til gæster, så de selv sørger for en gæstetilladelse. Gæstetilladelser kan udstedes i mange forskellige versioner efter aftale.

 

Hospitalsparkering

Tryg og stressfri parkering. Digitale p-tilladelser i e-park er en rigtigt god løsning til personaleparkering på hospitaler. Tidsforbruget til administration er minimalt, og der er ingen flaskehalse. Personalet kan administrere deres egne digitale p-tilladelser online. Patienter og pårørende kan også nemt og hurtigt parkere og derefter registrere deres parkering i e-park ved hospitalets indgange. 

Kontrol af nummerplade

Uanset i hvilken sammenhæng man anvender e-park, så sikrer en kontrol af det indtastede registreringsnummer, at man reducerer muligheden for fejl. Denne funktion er med til at sikre, at man undgår en kontrolafgift for en slåfejl. Kontrollen viser bilmærke og farve på bilen og hjælper dermed parkanten med at foretage en korrekt registrering.

E-park er også forberedt til tredjeparts integrationer med andre systemer.

arrow