Hvad laver Q-Park

Forestil dig indre København eller Aarhus bymidte med biler parkeret på alle gader, fortove og pladser. Der er ikke meget plads tilbage til at sidde på en fortovscafe, kigge i butiksvinduer eller gå en tur i byens gader. Derfor driver vi centralt placerede P-huse af høj kvalitet i bygninger, som passer til byen. Vi fører desuden parkeringskontrol på private parkeringsområder, hvor ejeren har bedt os om at sørge for at pladserne er ledige til dem der skal bruge dem.

Karriere hos Q-Park

Q-Park er en dynamisk arbejdsplads med fokus på kunder, kvalitet og resultater. Vi har høje standarder, og samarbejde er afgørende for os. Når du arbejder hos Q-Park, er du en del af et hold, som arbejder på fælles mål. Vi har det sjovt i hverdagen og går højt op i det vi laver i en ambitiøs og uformel arbejdskultur. Vi vil være det foretrukne parkeringsselskab. Både for dem, der parkerer hos os, og for ejerne af de parkeringspladser og -anlæg, vi administrerer. Den ambition kan vi kun opfylde med de helt rigtige medarbejdere og kompetencer. Derfor vil du som medarbejder hos Q-Park opleve, at dine kompetencer blive både bemærket og værdsat. Læs mere om hvordan det er at være på arbejde som p-vagt, i p-husene eller på hovedkontoret i Søborg her. 

Q-Park kort fortalt

Q-Park er en førende operatør og ejer af parkeringsinfrastruktur med veladministrerede kommercielle parkeringsanlæg på tværs af syv vesteuropæiske lande. Vi driver parkeringsanlæg, som vi ejer, har under koncession eller på lange lejekontrakter fra offentlige og private udlejere. Vi fokuserer på specialindrettede parkeringsanlæg på strategiske lokationer.

Vi driver mere end 3.600 parkeringsanlæg, der omfatter over 706.000 parkeringsbåse i Holland, Tyskland, Frankrig, Belgien, Storbritannien, Irland og Danmark. Baseret på offentligt tilgængelige branchedata for vores konkurrenter vurderer vi, at vi er en top tre-spiller baseret på de estimerede indtægter i alle de lande, hvor vi opererer.

Q-Park et af Danmarks største parkeringsselskaber. Her har vi siden 2005 ejet og drevet åbne P-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder.

Vi har fx udviklet og opført parkeringsanlægget i Grønnegade midt i Odense tæt på en række af byens kulturtilbud. I København ejer Q-Park bl.a. det gennemrenoverede parkeringsanlæg på Israels Plads lige ved Torvehallerne, Nørreport Station og tæt på Strøget og flere af byens teatre og parker.

Q-Park kom til Danmark med opkøbet af DK Parkering, og kort efter åbnede vi Q-Park Vesterport – det første danske P-anlæg fuldt renoveret i Q-Parks genkendelige stil, som nu ses i større byer over hele landet.

Vil du vide mere om Q-Park B.V.? Så besøg vores moderselskabs hjemmeside.

arrow