Om Q-Park

Bæredygtig mobilitet

Læs mere om vores sustainable mobility og last mile solutions her. 
Last mile solutions

Som en bæredygtig mobilitetspartner kombinerer vi offentlige og private transportmidler med både private og offentlige parkeringsfaciliteter. Ved at opfylde forskellige behov hos beboere, pendlere, gæster og andre behov i byområderne bliver bæredygtig mobilitet til en virkelighed. Vores last mile solutions betyder at vores kunder kan parkere, lade bilen op og komme videre med offentlig transport eller cykel.

Parkering er afgørende for god byplanlægning

Vi hjælper til med at indrette byerne, så der er plads til mennesker og liv, mens vi alle sammen kan komme fra A til B. Vi udvikler også mange af vores parkeringsanlæg i samarbejde med kommuner og offentlige myndigheder, da mængden af biler i byerne er en samfundsmæssig udfordring, den offentlige sektor ikke kan løse alene.

Q-Park renoverer, optimerer og designer p-anlæg og intelligente parkeringsløsninger på centrale placeringer. Se eksempler på hvordan her.

Mobility Hub - Vesterport Q-Park Vesterport er et af vores Mobility Hubs. Her byder vi på parkering, elopladning af din bil og last mile solutions såsom offentlig transport tæt på og cykelmuligheder. Se hvad mere Q-Park Vesterport har at byde på her. 
Bæredygtighed

Vi ved det: byer er for mennesker. Mennesker, grønne områder og cyklister er alle en del af det. Vi er motiverede for at tænke i smarte mobilitetsløsninger. Vi flytter biler fra gader til parkeringspladser. Vi samarbejder med udbydere af offentlig transport for at muliggøre smidige overførsler og samarbejder med partnere om at omdanne parkeringspladser til Mobility Hubs. Vi installerer elopladning på vores parkeringspladser. Vi bestræber os på at være så bæredygtige som muligt. Vi er forpligtet til et levedygtigt og bæredygtigt samfund.

arrow