Nyt parkeringsanlæg

Dantes Plads

Q-Park opfører nyt parkeringsanlæg under Dantes Plads i København. Se seneste nyt her

Dantes Plads - Seneste nyt

Q-Park inviterer igen beboere og erhvervsdrivende i nærområdet omkring Dantes Plads til nabomøde den 21. maj 2019 kl. 18.00. Læs invitationen

 

Parkeringsanlægget under Dantes Plads

Anlægget, som får 214 p-pladser, er 100% ejet af Q-Park og bliver et flagskib for vores motto - Quality in parking.

Vi arbejder som altid tæt sammen med Københavns Kommune om at indrette og bruge byen bedst muligt. Det er Q-Park, der som bygherre har ansvaret for både nedrivning af den eksisterende plads og den efterfølgende genetablering af et område med plads til mennesker og liv, når P-kælderen er færdiggjort.

Indtil videre er vi i de helt indledende faser af byggeprojektet. Mandag den 18. februar havde vi inviteret borgere og erhvervsdrivende i området omkring Dantes Plads til nabomøde hos Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab, hvor alle interesserede havde mulighed for at få en indledende præsentation af projektet og blive informeret nærmere om byggeriets karakter og betydning for området. 

Her præsenterede vi bl.a. de foreløbige planer til den færdige plads, som bliver genetableret oven på P-anlægget. Vores entreprenør gennemgik også kort de byggemetoder, som de vil bruge i forbindelse med etableringen af P-kælderen. Byggemetoder, som er både støj- og vibrationssvage. 

Den endelig plan for byggeriet er endnu ikke fastlagt, men efterhånden som projektet skrider frem, vil du kunne finde opdateret information her på siden.

 

Her på siden vil du kunne finde information om: 

  • Byggemetoder - og hvad de betyder for dig i forhold til evt. støj, støj og vibrationer
  • Byggetider - hvilke dage og hvornår på dagen, vi bygger
  • Det færdige anlæg
  • Pladsen oven på anlægget - hvordan der bliver plads til mennesker og byliv
  • Og alt andet, der handler om byggeriet af det nye parkeringsanlæg på Dantes Plads

 

Tilmeld dig nyheder om byggeriet på Dantes Plads

Vil du være sikker på at få de seneste nyheder om byggeriet? Så kan du tilmelde dig vores nyhedsmail om projektet ved at klikke her.

Har du spørgsmål?

Hvis du ikke fandt svar på dine spørgsmål om byggeriet på Dantes Plads her på siden, så er du velkommen til at sende os dit spørgsmål. Udfyld formularen her - så hører du fra os inden længe. 
 

ny_dantes_plads_visualisering 

 

arrow
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa