FAQ
Parkering og skilteregler
 • Du kan få hjælp på flere måder:

  • Har du brug for hjælp til at sætte p-skiven eller forstå de generelle regler, så ring på 7020 5053
  • Har du specifikke spørgsmål til pladsen, du opholder dig på, så ring på 7025 7213

   OBS! Husk at have dit pladsnummerklar. Pladsnummeret finder du på regelskiltet øverst i toppen.

 • Motorcykler skal overholde de samme regler som bilerne. Det er ikke tilladt at parkere i Q-Parks P-huse med motorcykel. 
  På øvrige parkeringsarealer skal motorcykler parkeres i de områder, hvor det er angivet med tekst eller symbol på skilte eller belægning. Hvis der ikke er decideret motorcykelparkering, skal parkering ske i afmærkede båse som for øvrige køretøjer.
  På parkeringsarealer hvor der ikke er afmærkede parkeringsbåse, skal du parkere, så motorcyklen er til mindst mulig gene for andre.
 • Ja, motorcykler kan godt blive tildelt en kontrolafgift. Dette kan blandet ske, hvis du har parkeret motorcyklen uhensigtsmæssigt og til gene for øvrige brugere – eller ikke har en gyldig P-billet. Vi anbefaler, at du ved betalingsparkering anvender en betalingsapp. Vælger du at købe en P-billet, bør du altid gemme P-billetten/kvitteringen som dokumentation. Tag evt. et billede af billetten (den skal være læsbar) sammen med motorcyklens nummerplade med din telefon. Så kan du let dokumentere, at du har indløst P-billet, hvis den skulle falde af motorcyklen.
 • Du kan i dagtimerne kontakte Q-Park på 7025 7212. Har du spørgsmål til pladser eller brug for en P-vagt, kan vores servicecenter kontaktes døgnet rundt på 7025 7213.
 • Vi er altid interesserede i at gøre tingene bedre, og hvis du oplever en parkeringsplads, hvor skiltningen er mangelfuld, vil vi rigtigt gerne vide det. Kontakt os her. Angiv gerne pladsnummeret på pladsen eller navnet på P-huset og skriv derudover, hvad du finder mangelfuldt, så vi kan undersøge sagen.

  Pladsnummeret finder du på regelskiltet øverst i toppen. 

arrow
Online betalingsmuligheder
American Express
Dankort
Maestro
Mastercard
Visa