Parkeringsløsninger til erhverv og bolig

Affiliate deals

Vil du tilbyde dine gæster eller kunder en nem parkeringsløsning?
Nem parkering til dine gæster?

Vil du tilbyde sikker og nem parkering til dine gæster? Q-Park er specialister i at opbygge partnerskaber med hoteller, teatre, butikker eller restauranter, hvor vi kan tilbyde skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov.

Vi bruger vores ekspertise inden for parkering og sikrer, at det passer til dine gæsters krav for at skabe en optimal kundeoplevelse.

Book parkering på forhånd Med en affiliate-aftale kan dine kunder nemt og hurtigt booke deres parkering på forhånd. De booker deres parkering hjemmefra via en skjult side på Q-Parks hjemmeside, som selvfølgelig er brandet med jeres logo og grafiske materialer. 
Specielt designet side Vi opretter en bookingside specielt designet til dine gæster, som matcher din virksomheds brand og visuelle identitet. Du kan linke til denne side på din egen hjemmeside og i e-mails.
Dine gæster reserverer plads online Dine gæster kan reservere en plads i et af vores parkeringshuse gennem bookingsiden. På den måde er de altid sikret en plads og kan køre direkte til P-huset uden at bruge tid på at lede efter parkering. 
Parkering med nummerpladegenkendelse Dine gæster kører direkte ind og ud af vores P-anlæg på nummerpladegenkendelse - så ofte som de vil i deres bookingperiode. Ingen kort, billetter eller betalingsautomater. 
Vi sørger for det hele Fra betalingen til spørgsmål omkring parkeringen. Vi tager os af det hele. Vores døgnåbne servicecenter passer godt på dine kunder. Det sparer dig for besvær, tid og penge. 

Vil du vide mere

Vi finder det bedste Q-Park anlæg passer bedst til din beliggenhed. Vi ser på gåafstand, antal parkeringspladser og andre transportmuligheder for at lave den bedste løsning til dig. Vil du høre mere om mulighederne?

Kontakt os her

arrow