Ejendomsudvikling

Drift af P-anlæg og ejendomsudvikling

Vil du overlade driften, udleje eller helt enkelt sælge dit P-anlæg til en professionel partner?
Din professionelle partner til drift af dit P-anlæg

Q-Park er eksperter i at indrette og drive kvalitetsparkeringsanlæg. Med Q-Park får du en kompetent partner til dit P-anlæg, som sikrer driftssikkerhed, indtjening og den optimale parkeringsoplevelse.

Uanset om du vil overlade driften til os, udleje eller helt enkelt sælge P-huset til os.

Vores kunders succes skyldes hovedsagelig økonomisk styring, intelligente systemer og ikke mindst et gennemarbejdet kvalitetskoncept.

Optimering af parkeringsanlæg

Optimer og opgrader dit parkeringsanlæg, så anlægget perfekt matcher kundernes krav. Vi ved hvad, der får dine kunder til at vælge dit P-anlæg, og rådgiver dig til den bedste løsning. 

  • Du får det nyeste parkeringsudstyr og de nyeste teknologier.
  • Dit P-anlæg bliver bemandet af vores veluddannede og professionelle servicemedarbejdere.
  • Vores servicemedarbejdere bemander dit anlæg. Og dine kunder kan komme i kontakt med vores Servicecenter 24 timer i døgnet alle årets dage.
  • Vi sikrer, at der altid er rent, oplyst og imødekommende. 

Designcenter

Dit P-anlægs design har stor indflydelse på både indtjening, driftssikkerhed og dine kunders tilfredshed. 

Q-Parks Designcenter i Holland er eksperter i design af parkeringsanlæg og ved alt om, hvordan man opfører bygninger i harmoni med omgivelserne. De er faktisk så dygtige, at de har vundet flere European Parking Awards.

Den ekspertise deler vi på tværs af syv lande. Så når du vælger Q-Park som samarbejdspartner til dit P-anlæg, får du Q-Parks samlede viden med i købet.


Driftsikkerhed

Q-Park driver parkeringsanlæg med betaling i alle store danske byer. Vores veluddannede personale har styr på alle aspekter af driften: servicering af udstyr, rengøring, vedligehold, udlejning af P-pladser og kundeservice i særklasse.

Alle betalingsautomater er koblet op på et fælles system, så Q-Parks Servicecenter kan overvåge de enkelte automater og forebygge fejl. 

Q-Park Servicecenter

Kunderne i dit P-anlæg kan komme i kontakt med Servicecentret 24 timer i døgnet via intercom-knapper på automater, bomanlæg og ved døre. 

Veluddannede medarbejdere sidder klar på telefonerne alle årets dage. De kender dit P-anlæg, kan svare på alle spørgsmål og løse problemstillinger her og nu.
Medarbejderne kan se betalingsanlæggene, ind- og udkørsler og alle indgange til dit P-anlæg. Derfor kan de guide den enkelte kunde meget præcist

Managementaftale

Du kan eje udstyret selv eller lade Q-Park levere alt. Du kan overlade vedligehold og rengøring til os eller lade dit eget personale stå for det.

Uanset hvilken løsning, du vælger, får du altid Q-Parks høje kvalitetsniveau. Vi indretter dit P-anlæg i den kendte og brugervenlige Q-Park-stil. 

Lejeaftale

Du kan vælge at udleje dit P-anlæg til Q-Park og overlade alle aspekter af driften til os.
Du sikrer din ejendoms værdi. Vi indgår langsigtede og værdifulde lejekontrakter og overtager ansvaret for din bygning.

Q-Park har en omfattende ejendomsportefølje og ved, hvordan vi optimerer en ejendoms værdi.
Vi foretager alle de nødvendige investeringer i bygningens vedligehold i hele kontraktens levetid.

arrow