Optimering af parkeringsanlæg

Optimer og opgrader dit parkeringsanlæg, så anlægget perfekt matcher kundernes krav. Vi ved hvad, der får dine kunder til at vælge dit P-anlæg, og rådgiver dig til den bedste løsning. 

  • Du får det nyeste parkeringsudstyr og de nyeste teknologier.
  • Dit P-anlæg bliver bemandet af vores veluddannede og professionelle servicemedarbejdere.
  • Vores servicemedarbejdere bemander dit anlæg. Og dine kunder kan komme i kontakt med vores Servicecenter 24 timer i døgnet alle årets dage.
  • Vi sikrer, at der altid er rent, oplyst og imødekommende. 

Driftsikkerhed

Q-Park driver parkeringsanlæg med betaling i alle store danske byer. Vores veluddannede personale har styr på alle aspekter af driften: servicering af udstyr, rengøring, vedligehold, udlejning af P-pladser og kundeservice i særklasse.

Alle betalingsautomater er koblet op på et fælles system, så Q-Parks Servicecenter kan overvåge de enkelte automater og forebygge fejl. 

Q-Park Servicecenter

Kunderne i dit P-anlæg kan komme i kontakt med Servicecentret 24 timer i døgnet via intercom-knapper på automater, bomanlæg og ved døre. 

Veluddannede medarbejdere sidder klar på telefonerne alle årets dage. De kender dit P-anlæg, kan svare på alle spørgsmål og løse problemstillinger her og nu.
Medarbejderne kan se betalingsanlæggene, ind- og udkørsler og alle indgange til dit P-anlæg. Derfor kan de guide den enkelte kunde meget præcist

Overlad driften af dit P-anlæg til os

Overlad drift, salg og markedsføring af dit P-anlæg til Q-Park som fast leje, på en management-aftale eller ved at sælge os anlægget.
Vi vil meget gerne finde den bedst mulige løsning til dig. Kontakt os her for flere informationer.

arrow