Parkeringsløsninger til erhverv og bolig

Hospitalsparkering

Parkering ved hospitaler stiller nogle særlige krav, både for patienter, gæster og personale. 

 
Parkering ved hospitaler stiller nogle særlige krav

Patienter og pårørende har brug for nem og imødekommende parkering og et besøg på hospitalet er ofte forbundet med store følelser. De følelser kan tage fokus fra praktiske detaljer som parkering. Personalet skal derudover kunne komme trygt til og fra deres biler på alle tider af døgnet. Parkeringspladser ved hospitaler er derfor som regel meget eftertragtede og stiller nogle særlige krav. Det kan vi hjælpe jer med. 

 

Den rigtige løsning til jer
  • Vi analyserer jeres parkeringsområde og finder præcist den løsning, der giver jer den bedste udnyttelse af jeres p-pladser.
  • Vi kan fx motivere personalet til at bruge yderpladserne, så pladserne ved indgangene er ledige til patienterne.
  • Vi kan også sørge for at P-pladserne kun benyttes af dem, som har et reelt behov for at parkere ved hospitalet.
  • Vi bruger skræddersyede løsninger som passer perfekt til dig med den helt rigtige kombination fx tidsbegrænsning, betalingsparkering og gæstetilladelser.
Patient- og gæsteparkering

E-park egner sig særligt godt til hospitalets gæsteparkering.

Hospitalets patienter og pårørende kan med digitale gæstetilladelser nemt og hurtigt parkere og derefter registrere deres parkering i e-park ved hospitalets indgange. Når nummerplade og mobilnummer er registreret i e-park, kan parkeringsvagten scanne nummerpladen og se, at bilen har en gyldig P-tilladelse.

I får e-park som en receptionsløsning og en selvbetjeningsløsning, hvor patienter og pårørende selv registrerer deres parkering på en tablet fx ved hospitalets indgange.

Med receptionsløsningen er det fx muligt at registrere en parkering på forhånd, når patienten bliver indkaldt. Det er også muligt at forlænge en patients parkering, hvis en undersøgelse trækker ud, eller patienten bliver akut indlagt.


Personaleparkering

Digitale parkeringstilladelser i e-park er også en rigtig god løsning til personaleparkering. Tidsforbruget til administration er minimalt, og der er ingen flaskehalse. I har mulighed for at uddelegere individuelle rettigheder – helt ned til den enkelte P-tilladelse. Så kan medarbejderen selv administrere sin P-tilladelse og fx opdatere registreringsnummeret på en ny bil.

En anden mulighed er dedikeret personaleparkering med bomanlæg, som kun kan åbnes med et gyldigt personalekort. På den måde sikrer I, at ingen uvedkommende færdes i jeres parkeringsanlæg, og personalet kan trygt komme til og fra bilen også om natten.

Personalet kan også have P-tilladelser til specifikke områder på specifikke tidspunkter. Så kan de fx parkere i yderområderne i dagtimerne, mens de kan parkere på pladserne nær indgangene om eftermiddagen, når dagens ambulante patienter ikke længere bruger dem.


Kontakt os

Vil du helt uforpligtende høre mere om hospitalsparkering, hvad vi kan gøre for jer?

Udfyld kontaktformularen. Så hører du fra os inden længe. 


arrow