ARTIKEL

Digitale muligheder

Digitale løsninger skaber muligheder for vækst

Hos Q-Park har vi designet vores digitale løsninger til at skabe vækstmuligheder for dit parkeringsanlæg. Vores avancerede parkeringssystemer og portaler gør driften af P-anlæg mere profitabel for både offentlige og private ejere. Det kan vi på grund af vores størrelse ved at tilbyde en bred vifte af produkter og services via vores portaler.

Synergien i komplekse teknologier
Vi forstår de mange kombinationsmuligheder inden for parkering. 
Vi har designet vores back-office systemer, så de er fuldt integrerede med det, vores kunder ser, når de kører ind i dit parkeringsanlæg. Vores parkeringsstyringssystemer kan håndtere alle typer af adgangsnøgler og betalingsmetoder. 

Vores moderne parkeringsanlæg indeholder en lang række digitale løsninger, som for en dels vedkommende kun for nylig er blevet mulige på grund af de teknologiske innovationer, som vi har taget til os. 

Teknologi giver høj kvalitet i driften
At implementere teknologiske innovationer – fx ved at lægge adgangsinformationer på et bankkort – fjerner sårbare skridt i driften af parkeringsanlæg. Samtidig øger den slags digitale fremskridt anlæggets driftssikkerhed, fordi der er færre mekaniske dele, som kan have nedbrud.  

I vores stræben efter kvalitet i driften har vi digitaliseret vores kerneprocesser. Vores partnere og anlægsejere kan gøre brug af den udvikling uden selv at skulle lave dyre investeringer software og maskinel. 

Effektivitet afbalanceret med kundeoplevelsen
Effektivitetsmål balanceret med en bedre kundeoplevelse er grundprincippet for vores digitale løsninger. De bliver designet til at kunne udvides og vokse, så vores partnere og kunder også kan få fuld fordel af dem.  

digital_growth

Seneste nyheder

  • Sommertid 2024
    | Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten
    Læs mere
  • Nu falder sneen!
    | De fleste af os går nok og håber lidt på en hvid jul, selvom det hvide tæppe af sne ofte giver lidt udfordringer i trafikken. Og hvordan er det nu med reglerne for parkering i snevejr?
    Læs mere
arrow