ARTIKEL

DIGITALE SERVICER

Vi forbedrer vores kunders rejse online!

Vores mål er at optimere kunders rejser, ikke kun i vores parkeringsanlæg men også online. For at gøre hele rejsen nemmere. For at forbedre livskvaliteten! Ikke kun for vores kunder men også for de lokalområder, hvor vores P-anlæg ligger. 

Forudbestilling
Der kan være mange grunde til at forudbestille sin parkering. Det giver ro i sindet – uanset om du skal nå et vigtigt møde, til en spændende begivenhed eller på en velfortjent ferie. Vi vil gerne optimere vores kunders rejse med muligheden for at forudbestille et trygt og sikkert sted at parkere. 

Loyalitets- og fordelsprogrammer
Vi tilbyder en række loyalitets- og fordelsprogrammer sammen med shoppingcentre, hoteller, restauranter og detailhandlere. 

Programmerne giver dig som vores partner mulighed for at tilbyde: 

  • fordele til kunder, som besøger fritidsaktiviteter eller butikker i området
  • rabat på parkering baseret på kundeadfærd
  • Værdibilletter til gæster

      Vi tilbyder også en række forskellige værdibilletter til eventarrangører og ejendomsadministratorer. Uanset hvor stort dit event eller hvor stor din virksomhed er, så kan Q-Parks værdibilletter gøre livet lettere for dine gæster.  Vi tilbyder skræddersyede værdibilletter, så du kan vælge, om du vil give dine gæster rabat på hele eller en del af prisen for parkering.

       

      Abonnementskort og årstilladelser
      Abonnementskort og årstilladelser er naturligvis også en del af vores digitale servicer. Abonnementskunder kan de logge ind på deres konto i vores kundeportal, hvor de kan se alle deres parkeringer og administrere deres adgangsnøgler og betalingsmetoder. 

      Selvbetjeningsportaler
      Vores pladsejere kan administrere parkeringstilladelser og adgang til deres P-anlæg via vores portal, som selvfølgelig også indeholder en række ledelsesværktøjer i et lettilgængeligt overblik. Med e-park kan pladsejere fx nemt uddelegere administrationen af pladser og P-tilladelser og samtidig have fuld kontrol og komplet overblik. Læs mere om e-park her

       

       

      Q-Parks_digitale_servicer

Seneste nyheder

  • Paris 2024 Olympiske lege
    | Har du billetter til Paris 2024-Olympiske lege? Du har planlagt din rejse, men har du tænkt på parkering?
    Læs hele artiklen her
  • Sommertid 2024
    | Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten
    Læs mere
arrow