ARTIKEL

Kunst og kultur

Hvorfor fremmer Q-Park kunst og kultur?

Hvorfor fremmer Q-Park kunst og kultur?

Fordi vi ved, at kunst er et udtryk af kreative evner og forestillingsevne. 

Derfor åbner vi ofte vores P-anlæg for kunst og kulturelle begivenheder. Vores vægge er en glimrende baggrund for kunst af alle slags, og vi lader både skoler og professionelle kunstnere bruge vores rum. 

På den måde giver vi vores kunder mulighed for at opleve vores servicer på en lidt anderledes og mere involverende måde. 

 

Dream_of_Amsterdam_image

 

Kunst og et parkeringsselskab?

Q-Park skaber plads til kreativitet og idéer – i bredeste forstand. 

Vi åbner vores døre for kunstudstillinger, operasangere, filmmagere og fotografer, indgår i partnerskaber med kulturorganisationer og skaber plads til kulturelle begivenheder. I Danmark samarbejder vi bl.a. med Det Kongelige Teater, Det Ny Teater, lokale teatre og kulturbegivenheder som Distortion. Vi har også haft kunstudstillinger i bl.a. Ceres Byen i Aarhus, og der er skudt scener til både film og TV i vores parkeringsanlæg.  

Vi udstiller også de ting, som bliver fundet under udgravningerne til vores P-anlæg i tætbefolkede byområder. 

Da vi byggede vores P-anlæg i Antibes, fandt håndværkerne det 14 meter lange vrag af et romersk skib fra det 2. århundrede. Nu udstiller vi store fotografier fra udgravningerne i parkeringsanlægget. 

I Saarbrucken er de romerske vægge, som vi fandt under udgravningen, bevaret og synlige i parkeringsanlægget.  

 

Seneste nyheder

  • Sommertid 2024
    | Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten
    Læs mere
  • Nu falder sneen!
    | De fleste af os går nok og håber lidt på en hvid jul, selvom det hvide tæppe af sne ofte giver lidt udfordringer i trafikken. Og hvordan er det nu med reglerne for parkering i snevejr?
    Læs mere
  • Husk p-skiven på søndag!
    | Efter sommerens slutspurt har efteråret endeligt taget over, og allerede på søndag sætter vi urene tilbage igen. Det er starten på sæsonen for p-skiver og ure, der ikke helt stemmer. 
    Læs mere
arrow