Pressemeddelelse

Q-Park overtager driften af P-huset i Odense Banegård Center

Det er blevet nemmere at parkere i P-huset i Odense Banegård Center

Især biografgæsterne kan glæde sig over, at det nu bliver væsentligt lettere at parkere gratis, når man skal i biografen.

Da Q-Park overtog driften var det med et helt nyt såkaldt ’free flow’-system. Det betyder et farvel til P-billetter, som skal lægges i bilens forrude. I stedet bliver alle biler, der kører ind i P-huset, registreret af kameraer – og man slipper med en enkelt tur til betalingsautomaten på hjemvejen. 


Husk betalingsautomaten på vej ud – eller spring den helt over og betal derhjemme

Kunderne i Odense Banegård Centers P-hus slipper altså for at hente en billet og tage turen tilbage til bilen for at lægge den i forruden. Nu kan man nøjes med at gå forbi betalingsautomaten på vejen ud. Her indtaster man bilens registreringsnummer i betalingsautomaten, og betaler for sin parkering. 

Det er faktisk også muligt at springe helt over betalingsautomaten. Man kan nemlig også vælge at betale hjemmefra på Q-Parks hjemmeside. Det skal bare ske senest 24 timer efter, at man forlader P-huset.


4 timers gratis parkering for biografgæster

Især Odenses biografgængere har fået bedre parkeringsforhold. Som gæst i biografen, registrerer man helt enkelt sin nummerplade på en af de tablets, som står efter billetkontrollen, inden man går ind i salen. Så er man sikret 4 timers gratis parkering og behøver ikke at gøre mere. Man skal ikke længere hente billetter eller have penge tilbage. 

Parkerer man i mere end 4 timer, skal man dog stadig en tur forbi betalingsautomaten og betale for den resterende tid – eller betale online. 

Betalingsautomaterne står nu lige ved indgangen på niveau 2 og på taget (niveau 4), hvor biografgæsterne kommer ud efter forestillingen. 

 

Seneste nyheder

  • Sommertid 2024
    | Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten
    Læs mere
  • Nu falder sneen!
    | De fleste af os går nok og håber lidt på en hvid jul, selvom det hvide tæppe af sne ofte giver lidt udfordringer i trafikken. Og hvordan er det nu med reglerne for parkering i snevejr?
    Læs mere
  • Husk p-skiven på søndag!
    | Efter sommerens slutspurt har efteråret endeligt taget over, og allerede på søndag sætter vi urene tilbage igen. Det er starten på sæsonen for p-skiver og ure, der ikke helt stemmer. 
    Læs mere
arrow