ARTIKEL

Sådan får du bedre resultater med interessepunkter

Forudse din kundes rejse

Ifølge Wikipedia er et interessepunkt (Point of Interest eller POI) en specifik location, som nogen finder brugbar eller interessant. Begrebet bruges ofte i navigationssystemer til at finde destinationer så som hoteller, museer, campingpladser, tankstationer og parkeringsanlæg. 

Når folk planlægger en udflugt eller rejse, tjekker de internettet for tips og information om deres destination turen derhen. De planlægger turen og vil gerne frem så hurtigt og behageligt som muligt – ofte i bil. 

At parkere bilen er en naturlig del af kunderejsen. At hjælpe din kunde med at finde et sted at parkere er også en fordel for dig. Din kunde har mindre at bekymre sig om på vejen og ankommer afslappet og i godt humør (og vil ifølge adfærdspsykologer være tilbøjelig til at bruge flere penge). 

Men kunder har ikke tankerne på parkeringspladser. De tænker på juleshopping, museumsbesøg, restauranter eller en aften i teateret. Hvis du er ansvarlig for et interessepunkt, en event eller lokal Og hvis du er ansvarlig for et parkeringsanlæg, hvor kan du så nå de besøgende, som kommer for at besøge butikker eller oplevelser?

interessepunkter

Nem søgning, navigation og adgang
Folk søger først og fremmest på deres destination, deres interessepunkt, og derefter leder de efter en parkeringsplads. Derfor er det vigtigt at vide hvilke interessepunkter – potentielle destinationer – dit parkeringsanlæg betjener. 

At identificere og opliste interessepunkter i nærheden af et parkeringsanlæg er ikke nogen let opgave, men noget som vi hos Q-Park gør meget omhyggeligt. Vi bestræber os også på at tilbyde både rutevejledninger og forudbestilling af parkering for at gøre rejsen endnu nemmere. 

Vi har integreret intelligent og intuitive søgemaskinefunktionalitet i vores hjemmesider, og vi viser også den sidste del af turen til fods til den endelige destination. Mange interessepunkter tilbyder en gensidig service ved at inkludere et link til vores parkeringsanlæg og bookingservice på deres hjemmesider. 

Hvis du vil have dit interessepunkt nævnt på vores hjemmeside, eller du har et parkeringsanlæg, som du gerne vil gøre let at finde for dine kunder, kan du registrere dit interessepunkt eller parkeringsanlæg i vores platform, og så sørger vi for resten.

 

Seneste nyheder

  • Sommertid 2024
    | Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten
    Læs mere
  • Nu falder sneen!
    | De fleste af os går nok og håber lidt på en hvid jul, selvom det hvide tæppe af sne ofte giver lidt udfordringer i trafikken. Og hvordan er det nu med reglerne for parkering i snevejr?
    Læs mere
arrow