Træt af at lede efter parkering i København? Eller dropper du helt at tage bilen, fordi du ikke ved, hvor du skal stille den? Københavns Kommune nedlægger den 1. januar 650 P-pladser i Indre By. Heldigvis har Q-Park masser af plads til dig.  

Er du træt af at lede efter parkering i København? Eller dropper du helt at tage bilen, fordi du ikke ved, hvor du skal stille den?

 Københavns Kommune nedlægger den 1. januar 650 P-pladser i Indre By. Men der er heldigvis stadig masser af plads til at tage bilen til byen! 

 Q-Park har over 3.000 pladser på centrale beliggenheder i hele København. Tæt på populære destinationer og offentlig transport. Uanset hvor du vil parkere i København, er der altid et Q-Park anlæg i nærheden. 

Det er altid en god idé at parkere hos Q-Park

Om du besøger København for seværdighederne, shopping, restauranterne eller skal deltage i et møde eller event, har Q-Park en plads til dig. Du kan parkere nemt og sikkert i et af Q-Parks centrale p-anlæg i indre by.

Book din parkering og kør direkte til din plads

Du kan gøre det endnu nemmere ved at booke din parkering i forvejen på q-park.dk 

Her kan du finde gode tilbud på parkering i hele byen. Og med en booking kan du køre direkte til din plads midt i København.

Du kører ind og ud med nummerpladegenkendelse, og betalingen er der styr på hjemmefra.

Seneste nyheder

 • Nu falder sneen!
  | De fleste af os går nok og håber lidt på en hvid jul, selvom det hvide tæppe af sne ofte giver lidt udfordringer i trafikken. Og hvordan er det nu med reglerne for parkering i snevejr?
  Læs mere
 • Husk p-skiven på søndag!
  | Efter sommerens slutspurt har efteråret endeligt taget over, og allerede på søndag sætter vi urene tilbage igen. Det er starten på sæsonen for p-skiver og ure, der ikke helt stemmer. 
  Læs mere

 • | Foråret lader indtil videre vente på sig, men måske hjælper det, når vi på søndag den 26. marts kl. 2:00 skifter til sommertid. Mens vi håber på varmere vejr og blå himmel, skal vi huske at få p-skiven med over på sommertid. 
  Læs mere
arrow