NYHED

Husk p-skiven på søndag!

Efter sommerens slutspurt har efteråret endeligt taget over, og allerede på søndag sætter vi urene tilbage igen. Det er starten på sæsonen for p-skiver og ure, der ikke helt stemmer. 

Bladene falder lige så stille af træerne, og vinden blæser lidt mere. På søndag slutter sommertiden, og urene skal sættes tilbage sammen med havemøblerne. Mange af os har vænnet os til, at urene indstiller sig selv, men det er en god idé at tjekke de vigtigste af dem.

 

Husk uret i bilen!

Det bliver nemlig ikke nødvendigvis automatisk sat en time tilbage. Og hvor de fleste andre ure højest kan resultere i et misset møde eller en lidt sen ankomst i skole eller på arbejde, så kan uret i bilen give anledning til lidt større irritation. Hvis uret får forkert, bliver p-skiven måske også indstillet forkert, og det kan blive dyrt.

 

Den elektroniske p-skive er heller ikke altid med

Selvom de elektroniske p-skiver ofte er anskaffet som et værn mod kedelige beskeder i forruden, så er de faktisk heller ikke nogen garanti. Mange af dem skal indstilles manuelt, så det er en god idé at tjekke p-skiven, når man alligevel er i gang med uret.

Husk p-skiven på søndag!

Kontrolafgifter og p-bøder kommer sjældent som en glædelig overraskelse. Derfor minder Q-Park som altid alle bilister om at indstille bilens ur og den elektroniske p-skive.

 

”Vores job er at mindske misbruget af parkeringspladserne dér, hvor vi fører opsyn. Det kan vi kun ved at tjekke p-skiverne. P-vagten har som regel kun p-skiven at forholde sig til for at tjekke, om en bil har ret til at holde på p-pladsen” siger direktør hos Q-Park Alex Pedersen.

 

Alex Pedersen understreger, at skiftet til vintertid ikke betyder, at Q-Park har flere p-vagter på arbejde. ”Q-Park har nøjagtig samme bemanding den 30. oktober som på alle andre søndage”.

Seneste nyheder

  • Paris 2024 Olympiske lege
    | Har du billetter til Paris 2024-Olympiske lege? Du har planlagt din rejse, men har du tænkt på parkering?
    Læs hele artiklen her
  • Sommertid 2024
    | Husk sommertid på søndag og undgå en hilsen fra P-vagten
    Læs mere
arrow