Q-Park kort fortalt

Q-Park er et af Europas førende, private parkeringsselskaber med flere end 670.000 P-pladser i mere end 3.450 parkeringsanlæg af høj kvalitet i 7 lande.

Q-Park et af Danmarks største parkeringsselskaber. Her har vi siden 2005 ejet og drevet åbne P-pladser og kvalitetsparkeringshuse på centrale beliggenheder.

Vi har fx udviklet og opført parkeringsanlægget i Grønnegade midt i Odense tæt på en række af byens kulturtilbud. I København ejer Q-Park bl.a. det nyligt gennemrenoverede parkeringsanlæg på Israels Plads lige ved Torvehallerne, Nørreport Station og tæt på Strøget og flere af byens teatre og parker.

Q-Park kom til Danmark med opkøbet af DK Parkering, og kort efter åbnede vi Q-Park Vesterport – det første danske P-anlæg fuldt renoveret i Q-Parks genkendelige stil, som nu ses i større byer over hele landet.

Læs mere om vores moderselskab Q-Park B.V. her

Quality in parking - Q-Parks motto

Bilen er det foretrukne transportmiddel for mange mennesker og har mange fordele. Den er fleksibel og altid tilgængelig og kan tage dig fra dør til dør på en både privat og relativt billig måde.

Udfordringen er, at mange mennesker vil parkere det samme sted. Flere og flere af os bor og arbejder i bymiljøer, og vi får flere og flere biler.

Reguleret og betalt parkering er svaret på mange nuværende og fremtidige udfordringer i de bymiljøer, som overtager en større og større del af vores verden.

Q-Parks mål er at gøre parkeringen til en velkommen og behagelig del af enhver rejse. En behagelig parkeringsoplevelse bidrager positivt til menneskers opfattelse af deres besøg i en by, deres rejse, deres shopping eller deres vej til arbejde.

Intelligent designede parkeringsløsninger på centrale beliggenheder, som er forbundet med offentlig transport, er en vigtig del af vores moderne samfund. Parkering i bygninger specifikt beregnet til formålet udnytter pladsen i byerne langt bedre og skaber et bymiljø med plads til mennesker.

Vi samarbejder med lokale myndigheder, bygherrer, institutioner og investorer om at designe, opgradere og drive parkeringsanlæg, som øger værdien af byer og regioner. 

 
arrow