P-husmedarbejder hos Q-Park

Din dag, eller din aften eller nat, begynder, når du møder ind i et af Q-Parks P-huse i en af Danmarks større byer. Her starter du med at tjekke, at alt er, som det skal være.

En stor del af dit job handler om at sørge for, at parkeringshuset er rent og pænt, og at alt fungerer, som det skal. Dit P-hus skal være indbydende, og det skal være en rar oplevelse at parkere her. Derfor vil du gerne have styr på detaljerne.

Du har både ansvar og frihed, og du planlægger selv dine opgaver. Du ved, hvornår der skal gøres rent i en trappeopgang, eller hvornår en betalingsautomat skal have ny printerrulle. Du skal tænke hurtigt og kreativt. Hvis der opstår et problem, er det dig, der finder løsningen.

Hvis en elevator er ude af drift, så sørger du for, at den bliver fikset og er klar igen hurtigst muligt. Hvis der er problemer med en betalingsautomat, så klarer du også den.

Du tilkalder en håndværker eller tekniker, når det er nødvendigt, men de fleste opgaver klarer du selv. Du er heldigvis ret god til håndværk og tekniske opgaver. Hvis noget skal males, så maler du det. Hvis noget skal repareres, så reparerer du det. Ellers også finder du ud af, hvem der skal gøre det.

Du går op i, at der er orden i tingene i dit P-hus. Det er dig, der er værten. Derfor når du også at tale med en masse kunder i løbet af din vagt. Du byder kunderne velkommen, måske når du også at sige farvel til nogen, der er på vej igen. Du hjælper kunderne, hvis de har spørgsmål eller behov for hjælp til fx at bruge betalingsautomaterne eller bomanlæggene.

 

Q-Park P-husmedarbejder

Hvis du er på arbejde i Københavnsområdet, bliver du sandsynligvis i det samme P-hus på hele vagten. Arbejder du i Jylland eller på Fyn, har du sikkert ansvaret for alle Q-Parks P-huse i din by. Uanset hvor du arbejder, har du nok at lave. Inden din vagt er slut, har du været P-huset igennem mange gange. Har du vagten i en hel by, kan du godt nå alle P-husene igennem 2-3 gange på en vagt.

arrow