Anni

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Jeg er kreditorbogholder, så jeg håndterer alle fakturaer, som kommer ind i huset. Jeg opretter dem i vores system og arkiverer dem. Så sørger jeg for, at de kommer rundt til godkendelse, så de er klar til betaling til tiden.

Derudover sidder jeg også med afskrivninger på anlæg.

Mine dage er meget ens, for alle fakturaer skal jo igennem den samme proces. Men der er selvfølgelig lidt mere pres på omkring starten og slutningen af måneden, og i starten af kvartalet. 

 

Hvordan er det at arbejde hos Q-Park?

Folk er generelt meget positive her hos Q-Park. Jeg synes, vi er rigtigt gode til at passe på hinanden. Man kan mærke, at det med at gøre tingene ordentligt er meget vigtigt for alle i organisationen. Vi prøver at gøre tingene rigtigt og med respekt. 

 

Hvad er det bedste ved dit job?

Det bedste ved mit job er mine kollegaer! Derudover elsker jeg jo at sidde med kreditorfakturaer. Det giver mig en bred kontaktflade internt i virksomheden. Der er tit spørgsmål i forhold til en faktura, og så skal jeg rundt og tale med folk for at få svar.

Jeg kan også virkelig godt lide at have en stor bunke af fakturaer på mit skrivebord og så nå igennem dem i løbet af dagen. Det er en god følelse at kunne sige: ”Så klarede jeg lige 100 fakturaer i dag”. Det med at få flyttet nogle bunker er meget tilfredsstillende.  

 

 Q-Park karriere, job

 

Hvor længe har du været ansat hos Q-Park?

Jeg har været her siden efteråret 2014.

 

Hvordan lever du op til vores motto Quality in parking?

I regnskabsafdelingen handler det meget om at følge regler og procedurer. Det er tit også hos os, de løse ender bliver synlige. Så forsøger vi at få dem løst i samarbejde med de involverede personer. Jeg prøver altid at være meget positiv i min kontakt til mine kollegaer. Så er jeg forhåbentligt også med til at gøre deres dag bedre.arrow