Jangil

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Min dag er travl! Ud over at jeg er P-vagt, så har jeg også ansvaret for bilerne i min afdeling. Jeg har mindst 50 forskellige opgaver om dagen. Jeg arbejder 9 eller 10 timer om dagen, og jeg har masser at lave – både på bilerne og som P-vagt.

Jeg møder kl. 6.30 i det P-hus, hvor vi starter vores vagter, for at gøre bilerne klar til alle mine dejlige kollegaer. Jeg sørger for, at der er styr på både selve bilen, rengøringen og udstyret. Når mine kollegaer møder ind, deler jeg bilnøglerne ud til dem, og så starter min dag som P-vagt kl. 8.00 og varer indtil kl. 15.30. I løbet af min vagt får jeg opkald fra mine kollegaer, som har brug for hjælp med bilerne. Så kører jeg tilbage til kontoret og får styr på det. 

 

Hvordan er det at arbejde hos Q-Park?

Det er fedt at arbejde hos Q-Park. Jeg er rigtigt glad for at være her. Jeg har nogle dejlige kollegaer, og her sker altid noget nyt. Der er hele tiden en masse spændende aktiviteter.

 

Hvad er det bedste ved dit job?

Jeg er meget glad for mekaniker-delen af mit job. Jeg er uddannet mekaniker, så jeg er glad for at arbejde med bilerne. Men jeg er også rigtigt glad for vagt-delen.

Det er rart at komme ud hver dag, og jeg møder mange søde mennesker. Der sker jo noget nyt hver dag, Jeg kommer ud til nye pladser og ser nye mennesker. Man oplever simpelthen så mange ting, når man arbejder ”på gaden”. Der er nye oplevelser hver dag.

Jeg har nogle rigtigt dejlige kollegaer, og vi har en rigtigt god leder. Vi arbejder jo i virkeligheden lidt som selvstændige. Helt overordnet skal vi selvfølgelig sidde i bilen og køre ud til pladserne, hvor vi skal føre opsyn og skrive afgifter, hvis folk overtræder reglerne. 

 

 Q-Park p-vagt

 

Hvor længe har du været ansat hos Q-Park?

Jeg har været her siden sommeren 2016.

 

Hvordan lever du op til vores motto Quality in parking?

Det betyder meget for mig, at bilerne er på plads. De skal være klar til mine kollegaer, så de ikke skal tænke på det. Jeg går også meget op i, at vi altid skal starte på en frisk hver morgen. Nogle gange møder vi jo mennesker, som ikke er så glade for P-vagter. Jeg forstår egentlig ikke hvorfor, for vi håndhæver jo bare reglerne. Jeg sørger for, at vi får snakket om det men også om alt muligt andet, så vi starter den nye dag i godt humør.  

arrow